Neponovljivi tim glumaca najgledanijeg mjuzikla u gradu – Crna Kuća uskoro će izvesti desetu jubilarnu predstavu!


Hrvatski hit koji je u rekordnom roku izazvao senzacionalnu zainteresiranost publike koja na izvedbi mjuzikla u Zagrebu nije viđena već godinama, jubilarnu predstavu će izvesti u srijedu 24. travnja u već dobro poznatom kinu Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.

Vezani članci Jasnica Petrović Apsurdi pri pokušaju obnove Zagreba: "Naša zgrada na broju 15 ne postoji" Milan Bandić - 1 Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

Uz urnebesan smijeh, pjesmu i nezaboravnu zabavu koja vas očekuje na novoj izvedbi čarobne priče Kaptola iz 16. stoljeća Crna Kuća priprema veliko iznenađenje. Najsretnijeg desettisućitog posjetitelja očekuje posebna nagrada u znak desete jubilarne izvedbe urnebesnog mjuzikla.

Crna kuća originalno je djelo autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, oživljeno pod redateljskom palicom svjetski poznatog koreografa i redatelja Igora Barberića. Dramaturg mjuzikla je Igor Weidlich, a pojačanje je stiglo i s Broadwaya – glazbeni ravnatelj Seth Weinstein polirao je glasove i vokalne aranžmane. Za spektakl je zaslužna nezavisna B Glad produkcija koja je prodrmala regiju uspješnicom Footloose. U glavnim ulogama zasjat će već uigrana glumačka postava glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić dok negativca briljantni Damir Kedžo. 

Ulaznice za predstavu 24. travnja 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h, vikendom od 12 – 16 h).

Karte za mjuzikl su osvojili (3x2) Ana Livun, Željko Mičuga i Zvjezdana Bobić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook