Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Ornela Vištica koja se proslavila ulogom u hit seriji Larin izbor zaštitno je lice nove kolekcije nakita.


Mlada i talentirana glumica Ornela Vištica zasjala je u novom video spotu kojim se predstavlja nova kolekcija srebrnog nakita srebrnarnice Argentum. Povodom sezone pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja Ornela je ponovno bila najbolji odabir modela koji će na suptilan i jedinstven način predstaviti proljetne artikle iz nove, prigodne kolekcije.

Ornela Vištica pronašla način kako zadržati formu

Vezani članci Zlatne poluge, ilustracija (Foto: AFP) Akcija "Zlatni karat" urodila plodom: Uhićeno trideset ljudi, zaplijenjeno čak 40 kilograma zlata i srebra Slika nije dostupna Bajka postala stvarnost: Kopajući po dvorištu pronašao blago

Zaks je predstavio i novu kolekciju srebrnog nakita pod nazivom 'Proljetni dašak glamoura'. Kolekcija je prepuna artikala s motivima cvijeća i leptirića te drugih nježnih oblika optočenih emjalom ili cirkonima te kamenjem živopisnih boja.

Veliki izbor zlatnika i srebrnjaka koje u svojoj ponudi imaju zlatarnice Zaks, a koji će se od danas moći kupiti i u svih pedeset srebrnarnica Argentum, građanima uspjeti barem malo približiti ovi tradicijski proizvodi temeljeni na hrvatskoj kulturi u čiji je dizajn i izradu kroz godine ulagano prilično sredstava.

Lanac zlatarnica poznat po širokoj lepezi vjenčanog te zaručničkog prstenja s briljantima sukladno zahtjevima tržišta proširio je asortiman srebrnarnica s 20 novih modela srebrnih burmi dok će u pojedinim gradovima u ponudi biti i zlatno vjenčano prstenje. Tako će sada Argentumovi kupci moći birati žele li kupiti srebrno vjenčano prstenje po cijeni od 200 ili zlatno za dvije tisuće kuna i više.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook