Zrće je oduvijek poznato kao hit destinacija mladih, a nakon dvije godine borbe s pandemijom koja je ostavila trag na svim segmentima industrije zabave, čini se da se ovo ljeto konačno sve vratilo u normalu i da će ljetni provodi izgledati – baš kao nekad.

Galerija Zrće Beach - 3 Zrće Beach - 2 +0 Zrće Beach - 1

Cijela plaža, iako često nazivana hrvatskom Ibizom, sve više podsjeća na Mykonos - bijele ležaljke, suncobrani, tirkizno more, VIP separei, privatni bazeni, veliki izbor vrhunske gastro ponude, preko nekoliko najvećih festivala i neka od najvećih svjetskih i domaćih glazbenih imena.

Vezani članci Željko Prenđa Šef policije u Novalji o drogi na Zrću: "S turizmom dolazi i turistički kriminalitet" Senidah Senidah naglasila raskošan dekolte u crvenom badiću, a zbog priloženog joj se javila i Ella Dvornik!

Hideout festival je upravo u tijeku, a Zrće je domaćin i Sonusa, Fresh Islanda, Spring Break festivala itd. Od ove godine 24-satna destinacija vrhunskog provoda, na svoju listu prestižnih festivala dodaje još jedan.

Nije tajna da su najslušanija imena u Hrvatskoj prema Billboard ljestvici Buba, Jala, Senidah, Inas, Grše, Kuku$, Rasta itd.; a Zrće će upravo tim imenima biti domaćin za tri tjedna na prvom Open Air festivalu, od 22. do 24. srpnja.

100% Gang je glazbeni festival koji će okupiti najatraktivnije hip-hop, trap i new Balkan wave izvođače u regiji, a to su: Jala Brat, Buba Corelli, Elena Kitić, Inas, Coby, Cunami, Nikolija, Rasta, Senidah, Kuku$, Connect, Grše, Rimski, Corona, Alen Sakić, Kali, Banfica, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Klinac, Gazda Paj, Cvija, DJ Shone & Fox.

Festival će imati tri bine: Glavnu binu koja se proteže duž cijele plaže Zrće, Euphoria club i Burra beach house. I ovo je prvi festival koji omogućava fanovima da aktivno sudjeluju u organizaciji tako da je jedan sretnik, koji je predložio ime festivala – 100% Gang – osvojio lifetime pass na festival.

Ovisno o afinitetima, posjetitelji će moći odabrati ulaznice za parter, Fan pit, Vip Premium & VIP Sky.

Prvi dan festivala, 22. srpnja otvaraju Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Inas, Elena Kitić, Nikolija i Cunami.

U subotu, 23. srpnja na stage se penju Senidah, Rasta, Klinac, Alen Sakić, Kali, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Rimski, Corona & Banfica.

U nedjelju, 24. srpnja, na zadnji dan festivala za vrhunski provod zaduženi su Kuku$, Grše, Connect, Gazda Paj & Cvija. Osim toga, na zadnji dan festivala stiže i svih 15 natjecatelja IDJ Showa, popularnog regionalnog talent showa!

Ovakav festival svakako još nismo vidjeli na ovim prostorima, sva najveća imena regije na jednom stageu i svi najslušaniji izvođači na jednoj plaži. Iako je Zrće poznato kao destinacija koja je domaćin najvećim svjetskim imenima, ovakav Open Air definitivno je iskorak.

Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...'' Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +26 Franka Batelić

Ponosnu mamu Danijele Martinović ponijele su emocije tijekom kćerina nastupa: "Suze sam pustila" Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +17 Izabela Martinović

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju