Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opća opasnost, u posljednjih nekoliko godina vjerojatno naš najveći i najzaposleniji rock’n’roll band, dolazi u Tvornicu kulture na svoj veliki samostalni koncert u petak 13. prosinca.


Legendarni slavonski rock kolektiv OPĆA OPASNOST reaktivirao je svoj band prije nekoliko godina i od tada krcaju klubove i koncertne prostore diljem Hrvatske i inozemstva.

Vlasnici su kataloga ispunjenog hitovima, od kojih se najviše izdvajaju naslovi kao što su "Jednom kad noć", "Pobjeg’o sam", "Treba mi nešto jače od sna", "Tvoje ime čuvam" i "Uzalud sunce sja". Vlasnici su i Porina za Hit godine, a posljednjih nekoliko singlova proveli su mjesece na vrhovima top lista.

Opća Opasnost je za čitatelje Dnevnik.hr-a pripremila 2x2 karte! Sve što trebate napraviti je poslati nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert.

Imamo i sretne dobitnike: 

MAJA SUČIĆ FELJAN

IVAN POSAVČEVIĆ

Za točno tjedan dana počinje veliki glazbeni Outlet!

U sjajnom terminu, u predbožićno vrijeme, Opća Opasnost dolazi u Tvornicu kulture 13. prosinca pred svoje brojne fanove podsjetiti na svoj prebogati repertoar, ali i predstaviti nove pjesme kojima najavljuju nadolazeći studijski album planiran za proljeće iduće godine.

ULAZNICE

Ulaznice u prodaju idu u petak 27. rujna po cijeni od 50 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena će im iznositi 70 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook