Pogledajte

Opća opasnost predstavlja spot za singl 'To sam ja'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Opća Opasnost, najpopularniji i jedan od najboljih domaćih rock bendova nakon objave dugoočekivanog novog studijskog albuma 'Rocker... to sam ja' i pjesme 'Stranci' koja je već 12. tjedan na HR Top 40 listi, nastavlja dalje punom parom.

Predstavili su novi singl 'To sam ja', a spot za pjesmu je u produkciji Studia69 snimljen u gradu Otoku, kao znak zahvalnosti volonterima iz tog grada koji su ulagali ogromne napore kako bi pomagali stradalima u vrijeme nedavnih katastrofalnih poplava koje su zadesile županjsku Posavinu.

Pogledaj i ovo Opća Opasnost - 4 u samo nekoliko dana Opća Opasnost ima jednu od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj: "Tebe više ne volim" nalazi se na 7. mjestu HR Top 40 liste

Poznati rockeri brane svoj grad!

Snimanje, montaža i režija: Marko Zeljković Zelja ( Studio 69 )
Rasvjeta: Ivan Pešorda

 

Glavna uloga u ovom je spotu pripala Marku Vidoviću iz Komletinaca, seniorskom prvaku Hrvatske u Kickboxingu, članu kickboxing kluba 'Otok'. Video spot je sniman u novoj zgradi doma kulture u Otoku i u prostorijama Kickboxing kluba 'Otok'.

Pomoć pri realizaciji ovog spota Opća Opasnost duguje čelništvu grada Otoka, kojem se još jednom i na ovaj način zahvaljuju na ogromnom humanitarnom djelovanju i volonterskom angažiranju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene