Domaći rock

Opća opasnost dolazi 1.3. 2014 u Culture Club Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Opća opasnost, u posljednjih nekoliko godina vjerojatno naš najveći i najtraženiji hard-rock band dolazi 1.3.2014 u Culture Club Revelin.

Legendarni slavonski hard-rock band Opća opasnost ponovno se okupio prije nekoliko godina i od tada krcaju klubove i koncertne prostore diljem Lijepe naše i svojim hitovima osvajaju srca publike.

Pogledaj i ovo showbuzz U Revelinu Miljenik dubrovačke publike: Svjetska zvijezda uživa na Jadranu

'Danas smo malo stariji i malo teži, ali u duši još mladi i svježi'

Duža diskografska pa i koncertna pauza kao da i nije naštetila bendu, koji je svojom iskrenošću i nenametljivošću ponovo oduševio staru i u kratkom roku osvojio novu publiku. Nema sumnje da su tome uvelike pridonjeli hitovi sa zadnjeg albuma "Vrati se na svjetlo": Uzalud sunce sja, Virtualni novi svijet, Pobjeg'o sam , Tvoje ime čuvam” i ostale pjesme.

Ove godine na Zagrebačkom festivalu osvojili nagradu publike za singl “Tragovi” i time dokazali da zasigurno imaju najveću podršku publike, što se zadnjih godina pokazalo i jednim osvojenim hitom godine (Tvoje ime čuvam) i godinu prije nominacijom za hit godine (Pobjeg'o sam). Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bandova uživo, te će zasigurno i ovaj put oduševiti dubrovačku publiku i pripremiti pravi rock spektakl !

Ovaj koncert se održava u sklopu Dubrovnikfesta 2014, dvodnevne glazbene manifestacije u Dubrovniku na kojemu će 26.2.2014 nastupit i Sandra Bagarić, a prije samog rock spektakla Opće opasnosti održat će se III Kapetanski bal.

Ulaznice za koncert Opće opasnosti u pretprodaji su 50 kn, a na ulazu 80 kn. VIP ulaznice 120 kn. Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene