obavezno pogledati!

One imaju tijela od kojih zastaje dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojke će vam pokazati što se nosi ovoga ljeta ...

Popularni domaći modni dizajner Zoran Aragović sinoć je mini revijom u klubu Aquarius na Zrću predstavio najnovije komade kupaćih kostima u svojoj kolekciji Cruise.

Pogledaj i ovo Vanja Halilović (Foto: Instagram) Zna kako uživati Jedna od naljepših Hrvatica pokazala obline i top formu u kupaćem kostimu: "Savršena si"

Također, posebno za hostese poznatog noćnog kluba dizajnirao je nove uniforme, koje će djevojke nositi ovo ljeto. Aquarius ima lijepe i poznate hostese, Miss sporta Luciju Tadić te manekenku Bojanu Perhoč iz agencije Talia models.

FOTO Ma tko ne bi 'škicnuo' ove adute!

Cure su dobile dvije varijante uniforme, jednu pripijenu, a drugu lepršavu, a Aragović je njihove radne kostime izradio u bojama Aquariusa, bijeloj i kraljevsko plavoj. Zoran Aragović dodao je kako je atmosfera u Aquariusu bila idealna za predstavljanje njegovih novih komada iz Cruise kolekcije, koje su napravljene od živih boja, fascinirane prugama te se savršeno rimuju s ljetom.

'Temelj su svemu prugice i žive boje, a kupaći kostimi koje sam dizajnirao nisu namijenjeni samo za plažu, već su idealni za after partyje! Oni su pravi retro komadi, idealni za atmosferu koju njeguje Aquarius', rekao je poznati dizajner rodom iz Virovitice, koji već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design. Osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.

Aquariusove hostese Lucija Tadić i Bojana Perhoč nosti će nove uniforme već na prvom od tri samostalna festivala koje Aquarius organizira ovo ljeto, Feel Free festu, koji traje od 27.7. do 29. 7. Feel Free fest će ugostiti Dj-eve Hard Rock Sofa, Oliver Heldens i GlowInTheDark.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene