Tri rasprodana koncerta

Oliver Dragojević spreman za koncerte u Lisinskom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legenda hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević na najljepši je mogući način poželio dobro jutro Zagrebu.

Uoči večerašnjeg prvog od tri rasprodana koncerta u Lisinskom na najslušanijem zagrebačkom radiju Anteni Zagreb, Oliver Dragojević je otpjevao pjesme s novog albuma.

Slušatelji Jutarnjeg show-a Barbare Kolar i Saše Bunete doznali su da je glazbena legenda spremna za zagrebačke koncerte, kako se danas probudio u 4 sata ujutro te da Zagrebu priprema vrhunski glazbeni doživljaj.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević pazilo se na svaki detalj Oliver bi mogao dobiti spomenik u Veloj Luci: Otkrivamo kako bi trebao izgledati i zašto je još uvijek skriven od očiju javnosti!

>> Petkom s Petkom: Oliver prvi put ušao u kuću obožavateljice

'Spreman sam za Lisinski koji je vrhunska koncertna dvorana i vrlo lijep ambijent, a tri rasprodana koncerta fantastičan su uspjeh. Prostor je intiman, publika čuje svaki glas i zaista uživa u izvedbama. Prije koncerata se ne upjevavam, a što se tiče prehrane na dan koncerta najbolje je što manje jesti!', izjavio je Oliver Dragojević.

Glazbenik je otkrio da mu je neostvarena želja duet sa Ray Charlsom, a da bi od mladih glazbenika rado snimio duet sa Brunom Marsom.

Što se nogometa tiče najviše vjeruje u rezultat. Na Islandu je hladno tako da će naši nogometaši pobijediti ako zaista jako žele dobar rezultat, a Oliver misli da će se rasplet odigrati u Hrvatskoj.

Uživo u programu Antene Zagreb Oliver je otpjevao pjesme 'Do Kraja Vrimena' i 'Konfidenca' s istoimenog novog albuma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene