odmjerili snage

Okršaj tamburaša: Begini i Mejaši u borbi na štiklama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi ih uspoređuju, a sinoć su konačno odmjerili snage.

Tamburaški sastavi Mejaši i Begini nastupili su u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, a borba je završila neriješeno.

Naime, dva banda natjecala su se u matematičkom kvizu, poznavanju protivnika, poznavanju vlastitih članova te najzanimljivijem izazovu - hodanju u štiklama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Begini - 2 iznenađenje Tko je zamijenio frontmena Begina: ''Publika u Samoboru iznenadila se kad su vidjeli tko je ispod maske!''

Sandi progovorio o inspiraciji za vlastite pjesme.

'Osjećam se jako ženstveno', rekao je Edo iz Mejaša, a Mario iz Begina izjavio je da se nikad nije osjećao nesigurnije na vlastitim nogama.

Momke je savjetovao i 'stručnjak za štikle' Giuliano. 'Samo hrabro i probajte održati ravnotežu', rekao je popularni pjevač.

U timove su se podijelili i njihovi suradnici i kolege. Autori pjesama, Ivan Zak i Denis Dumančić iz Letećeg odreda dali su dobre ocjene svakom timu, a najzanimljivija je bila borba Jelene Rozge i Andreje Šušnjare iz grupe 'Magazin'.

Kako se cure nisu mogle odlučiti koji je band bolji, voditelj Petko predložio je da to njih dvije riješe borbom u blatu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene