Svi ih uspoređuju, a sinoć su konačno odmjerili snage.


Tamburaški sastavi Mejaši i Begini nastupili su u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, a borba je završila neriješeno.

Naime, dva banda natjecala su se u matematičkom kvizu, poznavanju protivnika, poznavanju vlastitih članova te najzanimljivijem izazovu - hodanju u štiklama.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije zadovoljna svojim oblinama - 'Fali mi još par kilica' Slika nije dostupna 'Jednom sam se šalio na račun narodnjaka pa sam završio na Youtubeu'

Sandi progovorio o inspiraciji za vlastite pjesme.

'Osjećam se jako ženstveno', rekao je Edo iz Mejaša, a Mario iz Begina izjavio je da se nikad nije osjećao nesigurnije na vlastitim nogama.

Momke je savjetovao i 'stručnjak za štikle' Giuliano. 'Samo hrabro i probajte održati ravnotežu', rekao je popularni pjevač.

U timove su se podijelili i njihovi suradnici i kolege. Autori pjesama, Ivan Zak i Denis Dumančić iz Letećeg odreda dali su dobre ocjene svakom timu, a najzanimljivija je bila borba Jelene Rozge i Andreje Šušnjare iz grupe 'Magazin'.

Kako se cure nisu mogle odlučiti koji je band bolji, voditelj Petko predložio je da to njih dvije riješe borbom u blatu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook