Prilika za sve

Oduvijek maštate o vjenčanju u Las Vegasu? Sada to i ostvarite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove godine na Rujanfestu imate priliku reći sudbonosno 'da'!

Rujanfest , festival koji se u samo sedam godina etablirao kao Festival dobre zabave u čitavoj regiji , odlučio je ove godine ponuditi jednu zanimljivu novost koja će oduševiti sve posjetitelje. Naime, ne morate više ići u Las Vegas da bi se „vjenčali“.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa sjećanja Prozirna i s dubokim dekolteom: Nives uskočila u leopard vjenčanicu u kojoj se 2005. udala za Drpića

Za vrijeme trajanja Rujanfesta, svaku večer od 19:00 sati do 01:00 sat, uz prigodnog matičara, glazbu i fotografa možete reći sudbonosno 'Da'. Vjenčanja će se održati u kapelici, koja se nalazi pored 'Ambulante Dr.Jäger'. Kako organizatori najavljuju, mladenci moraju biti mudre, hladne i trijezne glave kako bi bili u stanju potpisati „obvezu“ na vječnu ljubav. Dokument koji će svi mladenci dobiti, vrijedi sve do idućeg Rujanfesta. Vjenčanje ima i svoju cijenu, mladenci su obvezni svim svjedocima njihovog čina platiti piće na Rujanfestu.

Severina kao nikada do sada! Poziva vas na koncert!

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene