Dobra fora

Održana tajna sjednica KGB-a: Stigli Bandić, Navojec, Petreković…

Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) +0 Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Galerija

U Zagrebu je održana, sad već druga tajna sjednica KGB-a ili tj. Kluba Grada Bjelovara, na super tajnoj lokaciji Radnička cesta 27. Tvornica Katran, gdje je i smješten krizni štab KGB-a.

Ovoga puta akcent je bio na promociji ove prijeko potrebne male zajednice koja također promovira aktualne i kulturne događaje grada Bjelovara pa je ujedno i radni naziv događaja bio "Ususret Bok festu" ili kraće Daske koje Život Zrače.

Pogledaj i ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV bit će ovo dobra sezona TLZP-a! Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

Također predstavljena je i izložba u nastajanju pod nazivom Wall of "Shame" ili u prijevodu, Ljudi kojih se Bjelovar treba "sramiti", gdje se moglo primijetiti i pogledati tko je sve od javnih osoba tijekom povijesti,porijeklom iz Bjelovara, poput, Naste Rojc, Momčila Bajagića Bajage, Braće Navojec, Gorana i Snježane Tribuson, Borisa Buzančića,Boška Petrovića, Mirjane Hrge, Fill Tillena, Barbare Kolar, Bogdana Diklića, Voje Šiljka koji je i sam prisustvovao ovom skupu i glazbeno scenskom spektaklu te mnogi drugi...

Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR)

Bila je to ujedno i noć regrutacije te upisa novih članova i simpatizera KGB-a, koji su imali priliku postati tajni agenti KGB-a.

Gost ,domaćin večeri bio je i sam gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak koji je proglašen i Počasnim Predsjednikom KGB, koji je skup sa stvarnim doživotnim predsjednikom KGB-a Goranom Navojcem, zamjenikom Katićem, tajnikom Čačijom i glasnogovornikom i osnivačem Petrekovićem, dočekao specijalnog gosta gradonačelnika Milana Bandića, koji je morao proći brzinski protokol i inicijaciju, te se samoinicijativno učlanio i zaslužio plaketu Počasnog Tajnog Agenta KGB-a , uručenu od bjelovarskog gradonačelnika Hrebaka, na opću radost i veselje svih Bjelovarčana i njihovih simpatizera.

Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR)

Tako je nakon Renea Bitorajca 1.počasnog tajnog agenta i simpatizera KGB-a, gradonačelnik Milan Bandić, nastavio niz, a nakon njega su inicirani i Vedran Mlikota, Joško Lokas, Ivo Rajić i mnogi drugi, naravno sve to u najvećoj tajnosti.

Nakon svečane tajne zakletve koju su gradonačelnici izrekli, izneseni su tajni zadaci te obaveze i dužnosti svim agentima i agenticama KGB-a do sljedećeg tajnog susreta u jesen, te je doživotni predsjednik Goran Navojec predstavio do sad najbogatiji sadržaj i program ovogodišnjeg 16. Bok festa koji se održava u Bjelovaru od 27.04 -11.05.2018.

Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR)

Gradonačelniku Zagreba, Milanu Bandiću, koji nije skidao osmijeh s lica i uz sve riječi hvale za ovakav i buduće tajne događaje KGB-a, tajno je uručena i nulta karta za BOK fest, da ni on sam nije primijetio, baš kao i nitko od prisutnih.

Nakon toga nastupio je glazbeni dio, bjelovarski blues skupina "Dare i pačenici", koji su svojom patnjom i odabranim rock en blues klasicima, patinirali razdragane KGBovce i novce, te dodatno začinili 2.sjednicu KGB-a u najvećoj tajnosti na tajnoj adresi u tvornici Katran.

Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR) Tajna sjednica KGB-a (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene