Kino Europa

Održan Zigman Absolut show u sklopu Pop up Concept Store Europe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove subote Kino Europa na jedan se dan pretvorilo u jedinstveni dizajnerski pop up store!

Jučer ujutro Kino Europa bilo je potpuno transformirano u Zigmana i njegov 'Absolut show' koji je pripremio za subotnje predbožićno jutro. Njegova prva samostalna revija ostavila je bez daha sve prisutne i odvela ih u daleki Japan. Održana je u sklopu Pop up Concept Storea i to u posebnom terminu, u 11:11 ujutro. Ovom revijom i projektom Pop up Concept Store Europa organizacijski tim Cro A Portera proslavio je završetak uspješne 2014. godine.

Pogledaj i ovo Albina Recite nam u anketi! Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Pop up Concept Store Europa i Zigmanov spektakl u subotu 20. prosinca - ne propustite

Nakon vrhunske kostimografije koju je mjesecima pripremao za Aidu na Splitskom ljetu, Juraj Zigman je i ovom kolekcijom pokazao koliki je kreativac. Nakon velikih projekata ove godine, talentirani Zigman odlučio je predstaviti prvu kolekciju koju nije određivao po sezonama, već je publiku odveo u daleki Japan bez godišnjeg doba.

'Ova kolekcija je posveta Animi i Mangama, likovima iz imaginarnog svijeta jer je to moda koja me trenutno zanima. Bez pravila i bez potrebe da bude samo funkionalna i stvarna. Počeo sam od tradicionalnog Japana u obliku dekonstrukcije kimona pa sve do Sailor Moon, lika iz Anime koji predstavlja snažnu ženu, ženu koja posjeduje snagu a izgledom je krhka i ženstvena. To je ono što me potaklo i dalo mi inspiraciju za totalni look na reviji. Jako sam zadovoljan kako smo dijelić moje opsesije za Anime svijetom doveli u centar grada', objasnio je Juraj Zigman.

Umjetnost i kreativnost oduvijek predstavljaju samu bit branda Absolut koji oduvijek podržava umjetnike i njihov rad i kreativnost. U Hrvatskoj je suradnja Absoluta s velikim kreativcem Zigmanom idealan spoj. Zigman kroz svoje kreacije i na svoj osebujan način, prenosi i temperament branda Absolut i iz te sinergije sve se više produbljuje suradnja i međusobna podrška između Zigmana i Absoluta. Cijelo Kino Europa u potpunosti je transformirano u pravi 'Zigman Absolut show', koji je svojom kreativnošću i posebnom energijom koja je nastupila na pisti od samog otvorenja revije oduševio sve prisutne.

Ovim projektom Zigman je najavio i novu suradnju s brendom Citroen za čije vozilo Cactus postaje ambasador. Povodom nove suradnje, za koju pripremaju brojna iznenađenja, održan je i pop up fashion performance pred okupljenim prolaznicima prepunog Cvjetnog trga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene