Dobro raspoloženje

Održan tradicionalni filharmonijski bal

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačka filharmonija i ove je godine posjetiteljima priredila dobro raspoloženje i izvrsnu glazbu na tradicionalnom Filharmonijskom balu.

Uz rasplesane melodije iz proslavljenih opereta u izvedbi baritona Leona Košavića i sopranistice Ive Krušić, uz valcere glazbene obitelji Strauss i trijumfalni Radetzky marš, Filharmoničari predvođeni dirigentom Davidom Danzmayrom proslavili su pretposljednji dan stare godine.

Pogledaj i ovo Katia Guerreiro (Foto: PR) Budite off - Fado je in! Najbolji glas suvremenog fada Katia Guerreiro u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije

Poznata glazbenica opjevala svoju ljubavnu priču

Zagrebačka filharmonija već desetljećima njeguje jednu hvalevrijednu tradiciju. Upravo na Filharmonijskom balu kao vrhuncu i završetku godine, ravnatelj Zagrebačke filharmonije ispraća članove orkestra koji su u tekućoj godini otišli u mirovinu. Ljudi su to koji su posvetili radni vijek orkestru te je njihov doprinos Zagrebačkoj filharmoniji od neprocjenjive važnosti.
Ovogodišnji Filharmonijski bal ne bi bio potpun ni bez uručenja Nagrade „Mladi glazbenik godine“ koji je svojim zaslugama te izvrsnim dostignućima u protekloj godini osvojio mladi udaraljkaš, Filip Merčep.

2CELLOS oduševili publiku u rasprodanom londonskom Apollo kazalištu!

Koncept novogodišnjih koncerata s razlogom ima svoje istaknuto mjesto u blagdanskoj kulturnoj ponudi. Straussove valcere, prekrasne arije i koračnice nekako prirodno vezujemo uz svečanu novogodišnju atmosferu. A upravo se takva atmosfera stvorila na koncertu i nastavila plesom u predvorju Velike dvorane Lisinski gdje su posjetitelji uživali u dočeku prije Dočeka – na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene