Bambi Molesters

Održali sjajnu surf lekciju na Tuškancu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Večeras vas od 20 sati već očekuje odličan spoj glume i glazbe upriličen u bendu Luni Megumi...

Gričevanje je u punom zamahu, a sinoć je pred 1500 ljudi održan koncert sastava The Bambi Molesters.

>> Besplatni koncerti na zagrebačkom gornjem gradu!

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Točnije, sinoć su održali lekciju iz surfa na krovu garaže Tuškanac. Na Gričevanju su pokazali da su i dalje znalci koji oživljavaju surf rock i predvodnici žanra, a bend je u gotovo dva sata svirke opravdao krilaticu – svjetsko, a naše. Nakon Bambija, bonbon bar zagrijao je DJ Emil Darker svojim izborom pjesama bez ograničavanja na žanrove.

Vikend je na Gričevanju prošao žestoko. Nakon eksplozivnog rock dvojca Gatuzo koji je zagrijao kupolu u petak, subotu su predvodili noise rock band Ha Det Bra s progresivnom post-rock predgrupom Moraines.

Večeras vas od 20 sati u bonbon baru očekuje spoj glume i glazbe upriličen u bendu Luni Megumi. Mladi je to post-punk sastav koji šara po žanrovima i utjecajima, a njihov je idejni i kreativni vođa glumica Ivana Roščić. U grupi su još Jadran Puharić (bubnjevi), Goran Bogdan (bas) i Danilo Šerbedžija (gitara). Nakon koncerta Ivana pušta tonove i zvukove pjesama bez kojih ne može.

Gričevanje je festival pop kulture gdje vještice uživaju u plesu, iću i piću. Traje od 4. do 14. travnja, a iako se inače održava na platou Gradec, ove godine premješten je na Tuškanac jer se na Gornjem gradu trenutačno nalazi Picassova izložba.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene