Službena potvrda

Odgođen koncert Celine Dion u Zagrebu, kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +0 Celine Dion (Foto: Getty) Galerija

Kocert Celine Dion odgođen je zbog mjera opreza poduzetih u svrhu prevencije širenja koronavirusa.

Koncert glazbene dive Celine Dion koji je u sklopu njezine turneje “Courage World Tour” trebao biti održan u Areni Zagreb 5. lipnja je odgođen, a novi datum održavanja trebao bi biti objavljen uskoro.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 6 stanje se pogoršalo Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

"Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), ), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Zagrebački koncert, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. rujna 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Pregovori s menadžmentom i zagrebačkom Arenom, oko usklade novog termina su u tijeku, te ćemo uskoro objaviti novi datum koncerta", stoji u službenom priopćenju organizatora objavljenom na stranicama Eventima gdje su se mogle kupiti karte za koncert.

"Veselim se danima kada ćemo ponovno moći dijeliti radost pjevanja i plesa. Zasad su zdravlje i sigurnost svima najvažniji prioritet. Ali jedva čekam da se vratim na pozornicu i budem ponovno sa svima vama" napisala je Celine na svom profilu na Instagramu.
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Svi oni koji su dosad kupili ulaznice moći će s istima na koncert s novim datumom, a sve dodatne informacije biti će objavljene naknadno.

Trebao je to biti prvi Celinein nastup u Hrvatskoj, na koji će njezini obožavatelji trebati ipak još malo pričekati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene