Kocert Celine Dion odgođen je zbog mjera opreza poduzetih u svrhu prevencije širenja koronavirusa.

Galerija


Koncert glazbene dive Celine Dion koji je u sklopu njezine turneje “Courage World Tour” trebao biti održan u Areni Zagreb 5. lipnja je odgođen, a novi datum održavanja trebao bi biti objavljen uskoro.

Vezani članci Celine Dion Tragedije su se zaredale jedna za drugom, a kroz najteži period prošla je prije četiri godine Koncert na balkonu Prekrasne snimke iz Barcelone: Počeo svirati pjesmu na balkonu pa mu se pridružio glazbenik iz susjedne zgrade

"Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), ), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Zagrebački koncert, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. rujna 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Pregovori s menadžmentom i zagrebačkom Arenom, oko usklade novog termina su u tijeku, te ćemo uskoro objaviti novi datum koncerta", stoji u službenom priopćenju organizatora objavljenom na stranicama Eventima gdje su se mogle kupiti karte za koncert.

"Veselim se danima kada ćemo ponovno moći dijeliti radost pjevanja i plesa. Zasad su zdravlje i sigurnost svima najvažniji prioritet. Ali jedva čekam da se vratim na pozornicu i budem ponovno sa svima vama" napisala je Celine na svom profilu na Instagramu.
 

Svi oni koji su dosad kupili ulaznice moći će s istima na koncert s novim datumom, a sve dodatne informacije biti će objavljene naknadno.

Trebao je to biti prvi Celinein nastup u Hrvatskoj, na koji će njezini obožavatelji trebati ipak još malo pričekati.

Ronaldova zaručnica objavila video na koji je i on sam reagirao, a neki su priznali da je teško usredotočiti se