PR
PR

Sonus festival, koji po dosadašnjem odazivu, planira svoje najuspješnije izdanje do sada, objavio je novih pet imena svjetske elektoničke scene koja će se priključiti već bogatom programu festivala.


Sedmo izdanje Sonus festivala održat će se od 18. do 23. kolovoza u klubovima na plaži Zrće kad se očekuje dolazak nekoliko tisuća posjetitelja iz više od 65 zemalja svijeta na hrvatski otok Pag. Video najave festivala možete pogledati na Facebooku i Instagramu.


Programu se pridružio trenutno najpoznatiji britanski duo Bicep koji će po prvi puta nastupiti na Sonusu nakon više nego uspješne godine u karijeri u kojoj je duo predstavio svoj live nastup i lansirao globalno uspješan album prvijenac na Ninja Tune etiketi.


Jedan od osnivača Detroit techno pravca, Derrick May, također će po prvi put gostovati na Sonusu ovog kolovoza. Jedan od članova legendarnog trojca Belleville 3 koji su postavili temelje techno glazbe zasigurno će priuštiti posebno iskustvo za posjetitelje Sonusa i po našem mišljenju, njegov set se ne smije propustiti.


Nastup Stephan Bodzina je prema izboru fanova bio jedan od najboljih setova Sonusa prošle godine, tako da je pozvan na festival i ove godine te očekujemo da će ovaj njemački DJ i producent opet ostaviti dojam na posjetitelje festivala pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora.


Mlada Belgijanka, Charlotte de Witte rastuća je zvijezda svjetske scene koja je već prošle godine na Sonusu dokazala kako izgleda pravi party i možemo i ove godine očekivati odličan set.


Još jedan novitet na programu kojeg će posjetitelji Sonusa moći po prvi puta čuti u jednom od OPEN AIR klubova, je renomirani njemački producent DJ Koze poznat po svojim ekscentričnim setovima.


Festival koji je treću godinu zaredom, prema glasovima fanova, osvojio nagradu Ambasador za Najbolji hrvatski festival, održat će tijekom 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i ugostiti imena koja trenutno vladaju svjetskom elektroničkom scenom.


Tim kojeg čine organizatori #WELOVESOUND OPEN AIR-a i Time Warp festivala, bez sumnje, isporučit će svoje najbolje izdanje od početka postojanja Sonusa 2013. godine.


Ograničeni broj regionalnih ulaznica su online dostupne putem web stranice We Love Sound i na Entrio i Tisak Media prodajnim mjestima.
Za više informacija, pratite Sonus festival na regionalnim kanalima društvenih mreža: FacebookInstagramFacebook event.

PRIDRUŽITE SE SONUS ZAJEDNICI NA VIBERU PUTEM VAŠIH MOBITELA
 

PR
PR