Napokon stigao!

Ovo je ostvarenje sna: Pjesmu slušam svaki dan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Michelle otkrila je da joj je rad na novom spotu pomogao da prebrodi smrt njezinog dečka.

Glumica i pjevačica Lea Michelle otkrila je da joj je rad na novom spotu pomogao prebroditi smrt njezinog dečka Coryja Monteitha. Dugoočekivni video za pjesmu Cannonball napokon je otkriven, piše MailOnline.

Pogledaj i ovo Denis Barta i Halid Bešlić (Foto: Youtube screenshot) Bravo Denis! Pobjednik "Supertalenta"ostvario suradnju s Halidom: "Bez razmišljanja je odlučio sudjelovati"

Kakav pogled: Ljepotica na odmoru!

Zvijezda muzičkog serijala Glee čini se zadovoljna rezultatom s obzirom da je na Instagramu objavila kolaž fotografija kraj kojih je napisala „Ovo je ostvarenje sna“.

Lea je već prije izjavila kako joj je pjesma koju su napisali Sia i Benny Blanco, a producirao norveški duo Stargate, pomogla barem malo zacijeliti rane nakon preranog odlaska njezinog 31-godišnje ljubavi Coryja koji je zauvijek otišao nakon ubojite kombinacije heroina i alkohola prilikom odsjedanja u jednom kanadskom hotelu.

Što se Cannonoballa tiče, Lea je izjavila kako je, čim je čula pjesmu, imala fizičku reakciju na nju. „ Za mene, to je moja snaga. Slušam je svaki dan i znam da mi je u život stigla s razlogom“, rekla je glumica i pjevačica, piše MailOnline. 

Spot počinje scenom napuštene zgrade u kojoj sjedi ona s bolnim ekspresijama, dok joj lice ne obasja zraka sunca. U refrenu pjeva o dubokim osjećajima metaforama „ja ću letjeti , letjeti poput topovske kugle“.

Iako je pjesma objavljena prošli mjesec, spot je sada doživio premijeru, a sama je pjesma uvod u njen nadolazeći album „Louder“ koji će biti objavljen 3. ožujka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene