Tužna priča

Deveta obljetnica otkako nas je zauvijek napustio čovjek anđeoskog lica i glasa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Obilježavanje devete tužne obljetnice kreće sutra, u petak 14.10., u Novoj Gradiški.

U nedjelju 16.10.2016. napuniti će se točno devet dugih godina, otkako nas je zauvijek napustio čovjek anđeoskog lica i glasa, Toše Proeski. Upravo toga dana brojni štovatelji, kao i sugrađani malenog Kruševa, obići će posljednje počivalište makedonskog slavuja. Svatko će se na svoj način prisjetiti pjevača koji je ostavio neizbrisiv trag među svima nama, kako svojim pjesmama, tako i humanim djelima po kojima je bio poznat.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Obilježavanje devete tužne obljetnice kreće sutra, u petak 14.10., u Novoj Gradiški, gdje će u 16:30h ispred Tošinog spomenika kod dvorane Elektrotehničke i ekonomske škole biti položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Poklanjamo Tošine snimke. KLIKNITE OVDJE jer možda baš vas iznenadimo.

Nakon toga, točno u 17:00h sa stadiona NK Sloga krenut će maraton dug 900 km od Nove Gradiške do Kruševa. Ovogodišnjim maratonom, kao i prethodno održanima sve ove godine, maratonci će odati počast prerano preminulom Toši Proeskom.

U subotu 15.10. od 11:30h, održat će se misa u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a dan kasnije u nedjelju 16.10., na samu obljetnicu, od 10:00 do 11:00h kapelica će biti otvorena za sve one koji će se svojim dolaskom upravo tamo prisjetiti lika i djela omiljenog pjevača.

Tošine riječi, "Ve Sakam Site" (Sve Vas Volim) i danas, nakon devet godina pokazuju koliko je veliko srce imao skromni mladić, a svojim djelima uvijek nesebično pomogao onima kojima je to bilo najpotrebnije.

"Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome.", Toše Proeski.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene