Bendu O.S.D.S. pripala je čast otvoriti veliki koncert Opće Opasnosti koji će se održati 17.09. na zagrebačkoj Šalati.


Izbor predgrupe najvećeg koncerta Opće Opasnosti nije slučajan, a poveznica je nekoliko: iskusnim se kolegama iz Slavonije, javnosti poznate kao kolijevke tambure, iznimno svidio moderan i drugačiji pristup koji O.S.D.S. njeguje prema tamburama, a i jasno prepoznaju potencijal koji se krije u tom, na sceni, relativno novom bendu. Tamburaše nije neobično vidjeti na koncertima Opće Opasnosti, u nekoliko su navrata na svojim pjesmama surađivali s tamburašima, a sada je konačno stiglo vrijeme da koncert tog rokerskog benda otvore tamburaši.

Dečki iz benda O.S.D.S. ozbiljno se pripremaju na taj veliki susret sa zagrebačkom publikom. Po prvi će puta nastupiti u prostoru Šalate, a najavljuju pravi show! Osim vlastitog repertoara, izvest će i nekoliko neočekivanih covera, naravno, na tamburama... Kažu da očekujete: neočekivano!

Vezani članci O.S.D.S. Do kraja vremena - Dirljive ljubavne poruke u novoj pjesmi i spotu benda O.S.D.S. Ornela Vištica i Mladen Vulić (Foto: IN Magazin) Mnogi ne znaju da je glumac iz svima omiljene hit serije bio prvi pjevač Opće opasnosti

Iako su njihovi obožavatelji dobro upoznati s njihovim jedinstvenim glazbenim izričajem, O.S.D.S. će zasigurno osvojiti još srca te subote na Šalati.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.

Iako im je nastup na Šalati poseban izazov, O.S.D.S. ne miruje. Nedavno su u Oroslavju održali svoj najveći samostalan koncert pred nekoliko tisuća ljudi, a obostrana energija koja se dogodila između publike i benda, nešto je što će pamtiti svi koji su prisustvovali.

Novi koncerti očekuju ih 26.08. u Zlatar Bistrici, 28.08. zajedno s Gazdama u Markuševcu, 03.09. u Krapini, a 04.09. zabavljat će publiku u Bistri.