Jedva čekamo

Nulti dan Sonus Festivala prvi put u klubu Noa uz FUSE ekipu iz Londona

Sonus festival (FOTO: PR) Sonus festival (FOTO: PR)

Nakon otvorenja 18. kolovoza, Sonus Festival će se nastaviti još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso do 24. kolovoza, kad će posjetitelji moći uživati u nastupu više od 70 izvođača svjetske elektroničke scene danas.

Sonus festival je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. kolovoza po prvi puta održati u NOA Beach klubu na paškoj plaži Zrće. Za glazbeni program na specijalnom otvaranju festivala bit će zadužena svjetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom. Cijele noći pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora, posjetitelji će moći plesati uz zvuk FUSE ekipe koji su zaslužni za neke od najboljih afterpartyja na Sonusu, ali i organizaciji odličnih vlastitih partija diljem svijeta kao što su Fuse OFF Sonar party nedavno održan u Barceloni, FUSE večer u klubu Amnesia na Ibizi, nastup na Mdrnty Cruise brodu, HYTE partyju na Amsterdam Dance Eventu i mnogim drugim.

Pogledaj i ovo Sonus Festival - 2 provod za pamćenje Na jubilarno izdanje Sonus festivala stiže devet novih izvođača, najimpresivniji program izvest će čak 52 glazbenika!

Sonus festival (FOTO: PR) Sonus festival (FOTO: PR)

Nakon otvorenja 18. kolovoza, Sonus festival će se nastaviti još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius I Kalypso do 24. kolovoza kad će posjetitelji moći uživati u nastupu više od 70 izvođača svjetske elektroničke scene danas.

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posjetitelji iz cijelog svijeta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svjetskih festivala u kolovozu par godina zaredom, a i hrvatski fanovi najboljim hrvatskim festivalom dvije godine zaredom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene