Ljetni mjeseci vrhunskih provoda nastavljaju se povratkom u Zagreb.


Marljivo radeći cijelog ljeta, tim Green Gold Cluba najavljuje novu dimenziju zabave. Omiljena zvijezda zagrebačkog zabavnog života u novu sezonu zakoračit će u potpuno drugačijem ruhu. Vrhunsko preuređenje u skladu je s najnovijim svjetskim trendovima, a atraktivan glazbeni program, koji oduševljava publiku i u najpopularnijim clubbing destinacijama, odvest će vas na party putovanje života.

Najpoznatiji svjetski bubnjar Simon Phillips u Zagrebu

Vezani članci Tomislav Tomašević u izbornoj noći održao govor VIDEO Tomašević osvojio više glasova nego Bandić na prošlim izborima. U govoru poručio: "Pobijedit ćemo a da nismo prodali dušu" Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

Velika novost je najbolji sistem zvuka koji je viđen u jednom hrvatskom klubu; D&B audio technik nosi zavidnu titulu jednog od najboljih na svijetu. Vrhunska produkcija i osvjetljenje krase novu pozornicu, koja će oduševiti i velikim LED ekranom sa zanimljivim projekcijama. Sve ovo samo je dio glamurozne party priče kroz koju nas vodi novo lice zagrebačkog Green Gold Cluba.

Potpuno drugačiji Green Gold Club osvježen bojama i vedrinom te preuređenog interijera ostavlja dojam svjetske zabavne destinacije. Bilo zbog pomno birane glazbe, vrhunski uređenog prostora, atraktivnih izvođača ili pak brojnih dodatnih sadržaja, koji će od ove jeseni bez sumnje pisati povijest najboljih provoda u metropoli, bez teksta će ostaviti i one najzahtjevnije. Nova sezona novog Green Gold Cluba počinje prvog vikenda u rujnu, uz vodeća svjetska i domaća glazbena imena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook