Opet aktivni

Riječka grupa Fit predstavila novi singl: "Ljubav je magija"

Grupa Fit (Foto: PR) Grupa Fit (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Fit (Foto: PR) Galerija

Jedna od najprepoznatljivijih i ponajboljih riječkih pop-rock grupa opet je aktivna: Fit uskoro objavljuje novi singl 'Ljubav je magija' i krenuo je s nastupima.

Oslonac postave i dalje čine originalni članovi Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara). Bubanj, kao i na zadnjem albumu '2011' svira Alen Tibljaš, a bas gitaru će na koncertima svirati Robi Jovanović (Mandrili, Turisti).

Novi singl 'Ljubav je magija' sniman u studiju Nene Belana u Rijeci i studiju Zorka Opačića u Amsterdamu. Donosi prepoznatljivi fitovski gitarski power pop, karakterističnoga Lukasovog vokala i zaraznog refrena, kao da je neobjavljeni dragulj s drugog albuma 'Daj mi ruku'.

Singl je uspješno promoviran na nedavnom nastupu Fita u Puli, a bit će izveden i na proslavi Nove godine u Rijeci, uz mnoštvo poznatih hitova: 'Mačka', 'Daj mi ruku', 'Zaboravit ću sve', 'Rijeka' i drugih. Nakon Rijeke, Fit planira nastupe i u drugim gradovima u prvoj polovici 2019.
 

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Eddie Murphy (Foto: profimedia +4 Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša supruga slavnog glumca i dalje ima savršeno tijelo, ali i novog muškarca u životu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Mateo Kovačić lijepoj supruzi Izabel posvetio divnu objavu na Instagramu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene