YOLO!!!!

Zavirite u novi hram hedonizma na Jadranu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najstari gradić na otoku Braču s jednom od najljepših plaža na svijetu 28. lipnja će se pohvaliti svojim novi mjestom za izlazak. YOLO je cocktail bar i noćni klub koji će Bol pozicionirati u središte zbivanja ove sezone.

Novi brački adut, YOLO smješten na centralnom Bolskom trgu upravo je ono što je proteklih godina nedostajalo jednoj od naših najposjećenijih turističkih destinacija. Brač je zaslužio jedan ovakav suvremeni klub, bogatiju turističku ponudu i nove goste, a Yolo pak sve one koji će u njegovom prostoru živjeti hedonizam.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Hvaru Ana pokazala zavidnu liniju u leopard bikiniju!

Iza naziva kluba se krije akronim za moto 'You Only Live Once' ili u prijevodu „samo jednom se živi“ što je zapravo bila tema uređenja ovog objekta, ali i glavna misao publike koja se ljeti u njegovom prostoru očekuje.

>> Sezonu otvara jedan od najljepših klubova na našoj obali!

Za dizajn interijera zaslužan je arhitekt Duje Kaliterna kojem su klubovi People’s i The Room u Zagrebu, Imperium u Splitu, Gil’s u Dubrovniku, Nautica i Pink Champagne na Hvaru najčešće ogledalo dosadašnjeg rada i stručnosti u ovom području arhitekture i dizajna.

Ime klubu je dao sam vlasnik lokala, poduzetnik i vrsni chef gosp. Vinko Marinković iz Bola. YOLO - You Only Live Once, ponešto je izmijenjena James Bondovska parola, koja je služila dizajneru kao početna ideja za interijer lokala, jedan JamesBondovski interijer, dok je centralni dio prostora nadsvođen bačvastim kamenim svodom bio najviše inspirativan i svakako ga je dizajner želio očuvati i što manje intervenirati u njega.

Svoja vrata Yolo će za posjetitelje otvoriti u petak 28. lipnja od 23h. Uz goste iznenađenja i rezident DJ-e na otvaranju sprema se aktualna plesna house i RnB glazba, catering ekskluzivnog restorana Vagabundo Bol i piće dobrodošlice. U ostatku sezone YOLO će promovirati klupski glazbeni program (latino, house, RnB, nu disco) u izvedbi domaćih i stranih DJ-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene