objavili i novi video

Jedan od najboljih domaćih pop bendova objavio novi hit "Slavlje" kao sjećanje na zajedništvo i bolja vremena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Detour objavila je novu pjesmu "Slavlje" na kojoj su im se pridružile Karla Krmpotić i Dora Mijat, dvije nove vokalistice benda.

Jedan od najomiljenijih domaćih sastava, grupa Detour, donosi nam 'Slavlje', pjesmu u kojoj se pjeva kako se ljudi grle, ljube i bacaju čaše o pod.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 3 "Veliko hvala mojoj publici" Nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom, Marko Tolja predstavlja spot za hit pjesmu "Nismo znali bolje"

"Volio bih da se ova pjesma ne shvati kao provokacija jer riječ je o pomaku na ova novonastala vremene, treba ju doživjeti kao sjećanje na zajedništvo i neka bolja vremena koja će se siguran sam što prije vratiti." pojasnio je autor i frontman grupe Nenad Borgudan o novom singlu te dodao: "U pjesmi se govori o tome kako se završi na krivom tulumu, gdje ne znaš niti jednu pjesmu gdje ti na kraju jedino preostaje pridružit se slavlju."

Na novoj pjesmi pridružile su se Karla Krmpotić i Dora Mijat, dvije nove vokalistice grupe Detour za koje Nenad ne štedi riječi hvale: "Zvuk je bogatiji, Karla i Dora su harmonijski oplemenile cijelu priču, a ne sumnjam da će pridonijeti i sasvim novoj dinamici na pozornici'.

Detour je priču novog albuma otvorio prije ljeta s pjesmom 'Šarena' i trenutno je prema riječima glavnog autora Nenada u fazi priprema novih pjesama. "Ovo vrijeme izolacije, kada već mjesecima nema koncertnih nastupa, fokusirali smo na studijski rad. Spremno je čak 15 pjesama i nekim svojim tempom ćemo ih snimiti. Radimo pjesmu po pjesmu, a plan je do kraja 2021. godine finalizirati album i nadam se predstaviti ga jednim velikim zagrebačkim koncertom."

Video broj za novi singl je realiziran primjereno mjerama kako Nenad i sam naglašava 'Uz podršku Tomislava Brđanovića, a u situaciji kada nam nije omogućeno da snimamo spot s većim brojem statista na setu, posegnuli smo za video stockovima s interneta kako bi što vjerodostojnije približili atmosferu i tematiku pjesme. Nekoliko dana smo radili selekciju video clipova među kojima smo odabrali i malo pomaknute scene dobivši time vrlo zabavan i zanimljiv spot. Novo normalno donijelo nam je očigledno i neke do sada neuobičajene načine video prezentacije'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene