Miley Cyrus je pozitivne i negativne kritike te ogromnu pažnju javnosti privukla na VMA dodjeli nagrada, a potom i eksplicitnim spotovima, a sad joj izlazi i novi album na kojem je radila zajedno sa Britney Spears.


No u pjesmama i ispod imagea koji neke oduševljava, a neke sablažnjava, krije se još mnogo toga. Nije ni prva, a vjerojatno ni zadnja koja je odlučila privući dodatnu pažnju šokiranjem javnosti. Od ponedjeljka je u prodaji dugoočekivani album „Bangerz“ (RCA/Menart) koji uključuje trinaest novih pjesama! Na albumu su surađivali slavni producenti i autori pjesama, kao što su Mike Will, Pharrell, Future, i will.i.am, što ujedno predstavlja kreativni uzlet za Miley.

>> Nakon kontroverznih nastupa Miley Cyrus dobila ponudu za novu karijeru - snimanje pornića!

Miley Cyrus oborila je rekorde u filmu i glazbi te na televiziji. Mlada zabavljačica, a već multiplatinasta – prodala je više od 12 milijuna albuma i 20 milijuna pjesama samo u Americi!

U radu na “Bangerz” albumu su joj se pridružili renomirani producenti, dok joj se u jednoj pjesmi pridružuje joj se još jedna zločesta djevojka – Britney Spears za koju Miley ima samo komplimente i superlative: Vezani članci Slika nije dostupna Odlučila je ići do kraja i opet šokirati sve oko sebe! Slika nije dostupna 60-godišnji glumac pokazao guzu u tangama i njihao se na velikoj kugli!

- Odrasla sam gledajući je…to je Britney Spears. Moj album je bio kompletan kad se ona pojavila na njemu. Ona mi je takav idol. Način na koji obožavatelji doživljavaju mene, tako sam ja doživljavala nju kada sam bila dijete. Sve što sam željela je bilo ići na njezine koncerte. Kad god je bila na TV, željela sam naučiti sve što je napravila…bilo koji njezin način plesa sam željela naučiti. Imati nju na mojem albumu usitinu znači imati mojeg idola na albumu -

Popis pjesama:

Adore You
We Can't Stop
SMS (BANGERZ) (feat. Britney Spears)
4x4 (feat. Nelly)
My Darlin' (feat. Future)
Wrecking Ball
Love Money Party (feat. Big Sean)
#GETITRIGHT
Drive
FU (feat. French Montana)
Do My Thang
Maybe You're Right
Someone Else
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook