Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gusti koncertni raspored jedne od najtraženijih klapa, ovog mjeseca ispunili su koncerti u Sloveniji, Frankfurtu te Viru.


Jedan od naših najpoznatijih i najuspješnijih klapskih sastava, splitska klapa Rišpet, ovu zimu ugrijat će nas na najljepši mogući način – dalmatinskom pjesmom. Čak deset njih našlo se na novom, drugom po redu, albumu '‘Reći ćeš mi fala'’, u koji je, uz neizostavne motive juga, bure, mora, soli i sunca, utkano i puno duše, puno srca i puno iskrenih emocija.

Skupljajući dvije godine singl po singl, nastao je nosač zvuka, na kojem se nalaze i neke već mnogima dobro poznate pjesme poput ''Šapnut ću ti tajnu'', ''Ne more vrime'', ''Samo njoj ću pivat'', ''Fališ mi'', ''Kad se svome domu vratim'', kao i naslovna ''Reći ćeš mi fala''.

''Iskreno se nadam da će u novom Rišpetovom albumu uživati glazbeni sladokusci i ljubitelji klapa, jer je Rišpet, nadam se, postao jedan od sinonima za klape, te da će se svirati u automobilima, kafićima, dućanima i domovima svih onih dragih ljudi koji vole pravu dalmatinsku pismu i dolaze nam na naše koncerte.'' – ističe Pero Kozomara, splitski kantautor koji je prije točno pet godina i osnovao klapu Rišpet.

Gusti koncertni raspored jedne od najtraženijih klapa, ovog mjeseca ispunili su koncerti u Sloveniji, Frankfurtu te Viru, a do kraja mjeseca u njihovim pjesmama može se uživati u Dubrovniku na Stradunu, na trgu u Rabu, u Martincima u Mađarskoj, u Kotoru na trgu te početkom sljedeće godine ponovno u Sloveniji u Markovcima i dvorani u Celju.