nešto novo

Ne propustite klapske večeri utorkom u Green Gold Clubu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Green Gold Club priprema vam nove i drugačije klapske večeri utorkom.

Nova zanimljivija i glazbeno dojmljivija klapska priča! Najatraktivnije mjesto noćnog života metropole Green Gold Club priprema vam nove i drugačije klapske večeri utorkom. Uživajte u izvornim 'a capella' izvedbama, dalmatinskim klasicima, kao i obradama popularnih pop i rock skladbi.

Pogledaj i ovo Klapa Kampanel šarmantni Kampanelovci Ponovno pogodili "u sridu": Pogledajte kako se klapa Kampanel snašla u neobičnim ulogama!

Sve to iz instrumenata i naravno glasova jedne od najpoznatijih klapa - klape Kampanel!

Koncertna jesen u metropoli započela je na najbolji mogući način, a Green Gold Club u velikom stilu nastavlja s odličnim koncertima i ponosno nosi epitet 'in mjesta u gradu'.

Nakon odličnih singlova 'Moja jube, lipi cvite moj' i 'Ovo je ono' u izdanju Hit Recordsa, koji su zaradili odlične reakcije publike i glazbenih kritičara, biseri klapske glazbe, dečki iz Kampanela, svoju su glazbenu vrijednost dokazali i na nedavnom koncertu Harija Rončevića gdje su nastupili kao posebni gosti a zaradili su ovacije prepune koncertne dvorane Lisinski.

Stoga ne propustite prigodu uživo poslušati neke od najromantičnijih skladbi u 'a capella' izvedbi! Svi glazbeni putevi vode dakle u Green Gold Club, glavni glumci su klapa Kampanel, vrijeme radnje je utorak od 21:00 sat – a odličan koncert i zabava zagarantirani!
Budite i vi biti dio klapskih večeri i izuzetnog prostora Green Gold Cluba, svakog utorka uz nezaboravne klapske pjesme i društvo iz Kampanela. Vidimo se već sutra 14. listopada 2014.!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene