Najbolji domaći glazbenici, vraćaju se u spektakularan prostor The Besta, gdje će ponovno oživjeti izuzetno uspješan i prihvaćen program TheBestClassic.

Galerija


U novoj sezoni, priča ostaje gotovo ista, koncerti počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Velika novost je, što se koncerti u sklopu programa #TheBestClassic ovoga puta održavaju petkom.

Vezani članci Objavljene preporuke za koncerte Objavljene detaljne preporuke za kulturne manifestacije: Može se stajati, ali pod jednim uvjetom... Summer Point Veliki koncerti vraćaju se u glavni grad - Summer Point od 1. do 11. srpnja u Hala vrtu!

Lista zvijezda koje će pjevati na #TheBestClassic koncertima, zaista je impresivna, od Harija Rončevića, Crvene jabuke, pa do klape Cambi.

Upravo je klapskom društvu iz Kaštel Kambelovca, klapi Cambi pripala čast da otvore ovogodišnju sezonu, koncertom u petak 26.10.2018. u 21:00 sat.

Više od trideset godina glazbenog djelovanja, brojne nagrade, jamac su da će ekipa iz Cambija, itekako opravdati vaše povjerenje. Povodom otvorenja nove #TheBestClassic sezone, klub svim posjetiteljima, poklanja BESPLATAN ulaz na koncert klape Cambi.

Klapa Cambi (Foto: PR)
Hari Rončević (Foto: PR) Foto: PR

Koncerti niz nastavlja poseban glazbenik, nepopravljivi romantičar, iznimne osobnosti i humora. Hari Rončević, bez obzira pjeva li uz podršku klape, gudačkog orkestra ili banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i ustinu posebno. Upravo takav, odnosno još i bolji biti će u petak 23.11.2018.. Svi oni koji su pohodili Harijev prošlogodišnji koncert u The Bestu, znaju kakav je glazbeni show priredio, a euforična publika nije ga pustila sa pozornice, do dugo u noć.

Klapa Cambi (Foto: PR)
Crvena jabuka (Foto: PR) Foto: PR

Za kraj, ali ništa manje bitni, posebna sjećanja, sustići će vas, na sam Božić uz jedinstvenog Žeru i Crvenu jabuku. Spektakl koji je tada zagarantiran u Bestu, ne treba posebno najavljivati.
'Tamo gdje ljubav počinje', 'Tuga, ti i ja', 'Nekako s proljeća' ili 'Bježi kišo s prozora', i još mnogi svevremenski hitovi, najbolji su razlog za posjet The Bestu 25.12.2018..

Posebna glazbena imena, njihova iznimna kvaliteta, u novom terminu, petkom od 21:00 sat, garantiraju vam poseban doživlja u novoj sezoni programa #TheBestClassic