Za zadnji ovogodišnji koncert u petak 20. prosinca 'Centar za kulturu Novi Zagreb' nam je pripremio indie rock poslasticu uz troje sjajnih glazbenika koji se kriju iza gitara! Njihova imena su : Luka Čabo, Sara Renar i Petar Vranić koji nastupa pod umjestničkim imenom Elephant and the Moon.


Svo troje dolaze iz Zagreba, i svaki od njih će vam svoju priču ispričati na svoj način. Bit će tu rocka, americane, bluesa, folka i popa sa kantautorskim pristupom. Da ponovimo: PETAK 20. prosinca, program počinje u 20:00, koncert počinje u 21:00, ulaz besplatan, a za vi koji ne znate kako doću u 'Centar za kulturu Novi Zagreb' kliknite OVDJE!

Luka Čabo

Vezani članci Ivana Petrović gostuje u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zašto Merkel dolazi u Zagreb? ''Izvještaj Financial Timesa pokazuje koliko Plenković dobro kotira unutar EPP-a'' Severina (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Važna večer za Severinu: Svu su pažnju ukrale kratka haljinica i njezine brutalne noge

Nakon grupe Luft, Luka Čabo počinje sa samostalnim radom. I dalje izvodi rock, no dolazi i do zanimljivog spoja sa nacionalnom glazbom. Trenutno radi na snimanju novog singla i suradnji sa drugim glazbenicima, a na ovom koncertu će Luka u pratnji imati bubnjara Sebastiana Frica.

Sara Renar

Sara Renar kantautorica je iz Zagreba. Nakon akustičnih početaka u pratnji klasičnijeg rock sastava izdaje prvijenac "Djeca" u travnju 2013. Koncertno iskustvo gradi brojnim nastupima među kojima se ističe Terraneo festival 2012. te press konferencija dodjele Porina 2013. Novije pjesme pomiču sound korak dalje te nerijetko eksperimentira sa elektronikom.

Elephant and the Moon

Petar Vranić je svoje glazbeno iskustvo počeo prikupljati u raznim zagrebačkim bendovima, a krajem 2011. odvažio se samostalno stati pred svjetla pozornice te publici predstavio 'tugaljive rokenrol pjesme na granici između americane i mamurnog kajanja, Balkan via Nashville'. Nedavno je predstavio i svoj drugi singl nazvan 'The good life' koji će se naći na nadolazećem EPu, a s njim stiže i DIY LP pjesama nastalih ovoga ljeta na turnejama.