Vedran Ljubenko predstavlja novu pjesmu "Ne diraj me, ne diram te".

Galerija


Mladi, perspektivni i specifični glazbenik, Vedran Ljubenko, predstavlja svoj šesti singl zanimljivog naslova “Ne diraj me, ne diram te”.

Vezani članci Jurica Pađen (Foto: Dnevnik.hr) Poslušajte pa prosudite sami: Je li Paul McCartney plagirao Juricu Pađena? Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Tuga, rezanje kose, sloboda: Severina napokon objavila spot u kojem je prikazala velike životne promjene

"Jednog dana sjeo sam za stari raštimani klavir kod roditelja u Dubrovniku i krenuo skladati jinglove. Na početku mi se činilo da sam stvorio ludu rusku melodiju, no nakon mjesec dana doživio sam potpunu inspiraciju za stihove koje sam napisao i spojio s tom prethodno osmišljenom glazbom. Tako sam sastavio i aranžman te sve snimio uz pomoć mojih dragih prijatelja, Mahira Kapetanovića Mahkey i Igora Drvenkara, producenta ove pjesme”, objašnjava Vedran kako je nastala pjesma.

Dakle, Vedran Ljubenko je autor glazbe, stihova i aranžmana, dok je za produkciju zaslužan već spomenuti Igor Drvenkar, ispred studija Performer Point. Uz Vedranov prepoznatljiv vokal, u pjesmi su prateće vokale otpjevali Bruna Oberan, Elena Stella te Mahir Kapetnaović Mahkey.

Na pitanje o čemu pjesma govori, Ljubenko odgovara: “Želio sam opisati ljudsku psihu u svakodnevnim ljubavnim odnosima. Ili se voliš ili se mrziš, tanka je granica. Osim ljubavi i razumijevanja, odnosi znaju biti ispunjeni manipulacijom i sebičnošću, a ovom pjesmom naglašavam kako je bitno da svatko od nas dobiva ono što odabire.”

Zanimljivo je da se Vedran po prvi puta prihvatio montaže video spota za pjesmu “Ne diraj me, ne diram te”, koji je sastavio od niza fotografija, čiji je autor Matija Vaniček.

Vedran Ljubenko trenutačno radi na prvom solističkom albumu, čiji izlazak je planiran na jesen 2019. godine.

Pogledali smo ''Leaving Neverland'': Od gnjusnih detalja navodnog zlostavljanja mnogo je šokantnija jedna druga stvar