Dva iznimno uspješna i koncertno aktivna benda – Vigor i Mejaši udružili su snage u novom fantastičnom singlu „Suzana“ koji je spreman osvojiti kako radijske etere, tako i publiku diljem svijeta.

Galerija


Dečki iz Vigora i Mejaša najavljuju koncerte u Australiji i Kanadi gdje će nastupiti krajem ove i tijekom sljedeće godine. Ali na sreću njihovih obožavatelja, okupili su se i snimili ovaj fantastičan singl.

Vezani članci Mejaši i Vigor (Foto: PR) Denis Dumančić otkrio tajnu strelovitog uspjeha singla Mejaša i Vigora "Suzana" Edo Drakulić i Mario Roth (Foto: Dnevnik.hr) Vigor i Mejaši snimili su duet o Suzani, a nama su otkrili jesu li oni ikad plakali zbog ljubavi

Savršena receptura za vrhunski hit dolazi iz pera Denisa Dumančića koji je autor pjesme, a u pisanju stihova mu se pridružila Valerija Đurđević, dok je na aranžmanu radio zajedno s Branimirom Mihaljevićem.

Dečki su snimili i spot za aktualni singl koji je tipičan, ali netipičan za Mejaše. Spot u kojemu dva benda prikazuju svu svoju energiju i snagu muških vokala, ali i ozbiljan pristup na kakav nas Mejaši baš nisu naviknuli.

Puniti najveće dvorane i stalno širiti broj svojih obožavatelja zaista polazi za rukom samo najuspješnijima, a čini se kako su dečki iz ova dva benda pronašli način kako to postići. Nove pjesme, fantastični spotovi, odlična interakcija s publikom i sati i dani rada i usavršavanja doveli su ih do toga da svaka pjesma koju izdaju, postane pravi hit! Njihova vjerna publika im uzvraća ljubav zajedničkim pjevanjem na koncertima te ovacijama tijekom nastupa.

Osim što su konstantno na nastupima, Mejaši pripremaju i novi album, koji će publika zasigurno dočekati s oduševljenjem. Grupa Vigor će nastupiti s Nedom Ukraden u Koprivnici, 14. prosinca. 

A sada poslušajte, uživajte i slobodno pojačajte pjesmu „Suzana“ koji poziva na ples!

Seksi crnka koja je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta istaknula guzu u kratkoj bijeloj haljini