Premijera pjesme

Tko je ''Suzana'' o kojoj pjevaju Mejaši i grupa Vigor? Saznajte u novom glazbenom hitu!

Mejaši, Vigor (Foto: PR) Mejaši, Vigor (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mejaši, Vigor (Foto: PR) Mejaši, Vigor (Foto: PR) Mejaši (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Mejaši (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vigor (Foto: Martina Cvek) Vigor (Foto: Martina Cvek) +0 Grupa Vigor (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Dva iznimno uspješna i koncertno aktivna benda – Vigor i Mejaši udružili su snage u novom fantastičnom singlu „Suzana“ koji je spreman osvojiti kako radijske etere, tako i publiku diljem svijeta.

Dečki iz Vigora i Mejaša najavljuju koncerte u Australiji i Kanadi gdje će nastupiti krajem ove i tijekom sljedeće godine. Ali na sreću njihovih obožavatelja, okupili su se i snimili ovaj fantastičan singl.

Pogledaj i ovo Edo Drakulić i Mario Roth (Foto: Dnevnik.hr) Kad emocije svladaju Vigor i Mejaši snimili su duet o Suzani, a nama su otkrili jesu li oni ikad plakali zbog ljubavi

Savršena receptura za vrhunski hit dolazi iz pera Denisa Dumančića koji je autor pjesme, a u pisanju stihova mu se pridružila Valerija Đurđević, dok je na aranžmanu radio zajedno s Branimirom Mihaljevićem.

Dečki su snimili i spot za aktualni singl koji je tipičan, ali netipičan za Mejaše. Spot u kojemu dva benda prikazuju svu svoju energiju i snagu muških vokala, ali i ozbiljan pristup na kakav nas Mejaši baš nisu naviknuli.

Puniti najveće dvorane i stalno širiti broj svojih obožavatelja zaista polazi za rukom samo najuspješnijima, a čini se kako su dečki iz ova dva benda pronašli način kako to postići. Nove pjesme, fantastični spotovi, odlična interakcija s publikom i sati i dani rada i usavršavanja doveli su ih do toga da svaka pjesma koju izdaju, postane pravi hit! Njihova vjerna publika im uzvraća ljubav zajedničkim pjevanjem na koncertima te ovacijama tijekom nastupa.

Osim što su konstantno na nastupima, Mejaši pripremaju i novi album, koji će publika zasigurno dočekati s oduševljenjem. Grupa Vigor će nastupiti s Nedom Ukraden u Koprivnici, 14. prosinca. 

A sada poslušajte, uživajte i slobodno pojačajte pjesmu „Suzana“ koji poziva na ples!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +9 Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi crnka koja je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta istaknula guzu u kratkoj bijeloj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene