Prekrasna skladba Habanera iz Bizetove opere Carmen glazbena je kulisa novog spota snimljenog u suradnji Ane Rucner


Da je Novigrad mjesto za sva osjetila uvjerila se i sama glazbenica Ana Rucner. Ideja spota je predstaviti Novigrad kroz spontani susret triju djevojaka putem web aplikacije foursquare koje zatim kreću u gradsku avanturu i otkrivaju gradske ljepote.

Ana kao žena ratnica uz bok Alkarima: 'Vlado i ja surađujemo, dobar smo tim'

Vezani članci Poznate Hrvatice - 3 Ana Rucner nikad zgodnija u sasvim jednostavnoj kombinaciji, posebno se isticao jedan detalj na njezinu tijelu Aklea Neon Talentirana domaća glazbenica objavila intiman spot s Kanara: "Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim"

Do suradnje je došlo sasvim slučajno nakon jednog koncerta Ane Rucner, a morksi gradić se željelo prikazati kao moderno turističko mjesto u kojem se može opustiti i uživati u vrlo ukusnoj hrani, moru, prekrasnoj prirodi i drevnim kulturnim znamenitostima.

'Osobno sam očarana ovim gradićem, a vjerujem da ćete biti i vi', poručila je Ana putem Facebooka.Spot je sniman na atraktivnim gradskim lokacijama kao što su Veliki trg, Novigradski zvonik (s pogledom na novigradski arhipelag), park Novigradske biskupije i crkva Sv. Pelagija i Sv.Maksima, Gradska lođa (jedina u Istri na moru), muzej Lapidarium, gradska lučica Mandrač te marina Nautica. Tu su i prepoznatljive starogradske zidina iz 13 stoljeća, a kroz gastronomske kadrove lokalne kuhinje predstavljena su i tradicionalna jela karakteristična za taj kraj, koja se spravljaju u novigradskim restoranima.

Pogledajte i vi novi spot te odlutajte na našu lijepu obalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook