Jeste li dovoljno zločesti?

Fantazija, čežnja i "malo zločestoće" u novoj pjesmi glazbenice Tiani

Tiani (Foto: PR) Tiani (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tiani (Foto: PR) Galerija

Točno je godinu dana otkako se Tiani, glazbenica koja živi i radi na relaciji London-Zagreb-Rovinj, predstavila svijetu kao glazbenica.

Reakcije u godini iza nje su uistinu iznimne, kako od publike, tako od struke i medija a ciklus od godinu dana Tiani zaokružuje svojim četvrtim singlom, pjesmom "Bad Enough For You“, koji upravo predstavlja. Četiri pjesme čine jedan ciklus, koji se posljednjim singlom zatvara.

Pogledaj i ovo Tiani (FOTO: PR) sjajna pjevačica Tiani – novo lice na hrvatskoj i londonskoj glazbenoj sceni

Nakon debi singla "All Of Me", kojeg je predstavila prije godinu dana Hrvatskoj i svijetu, nizale su se iznimne reakcije glazbenih kritičara, kako domaćih tako i stranih. Nakon toga slijedila je pjesma  "Wonder" koja je premijeru u svijetu doživjela putem Spotify i Soundcloud kanala, a koja je u svega nekoliko dana samo na Soundcloudu preslušana skoro 20.000 puta.

Treći singl naziva "Surrender" predstavljen je na malo drugačiji način nego što je uobičajeno, izložbom velikih i digitalno obrađenih fotografija, zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata, koji su se koristili u snimanju video spota za samu pjesmu.

Kroz stihove uz koje nas uvodi u svoj tajanstven i senzualan svijet, Tiani najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama, što pjesma „Bad Enough For You“ posebno naglašava.

Dok se u prethodne tri pjesme Tiani propitkuje i predaje, zadnjom pjesmom, koja čini zatvoreni krug, konstatira: "mogu biti tvoja fantazija, mogu biti dovoljno "zločesta".

Svakako treba naglasiti kako Tiani sve pjesme piše sama, od glazbe do teksta te također kreativno sudjeluje u stvaranju video spotova za svoje pjesme. Iako su joj za sada sve pjesme na engleskom jeziku, uskoro najavljuje i suradnju s jednom glazbenicom iz Hrvatske.

Za video produkciju ovog spota zaslužni su Paolo Gentilini i Dario Radusin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene