novi zvuk

Nova, odvažna Domenica predstavila spot za pjesmu "A meni vruće", potpuno drugačiju od onoga na što je njezina publika navikla

Domenica - 1 Domenica - 1 Danijel Galić/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica - 1 Domenica - 4 +0 Domenica - 3 Galerija

Singl “A meni vruće” je, kako kaže, za Domenicu izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta.

Dva nas dana dijele od finalne večeri 61. Splitskog festivala, a jedna od najočekivanijih izvedbi je pjesma koju će na Prokurativama publici po prvi puta predstaviti Domenica.

Pogledaj i ovo showbuzz objavili i spot Bend Ivo Horvat iz Velike Gorice ima novu pjesmu, poslušajte kako zvuči "Zaboravi na sve"

Singl “A meni vruće” je, kako kaže, za nju izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta.

Stihove i glazbu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a svoj je plesni potpis dala i Domenica koja je u novom spotu uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Time nas je vratila u dobra stara vremena, kada se sva zabava bezbrižno odvijala u rasplesanim kabaretima.

Spot za pjesmu “A meni vruće” je premijerno predstavljen danas, a u rasplesanoj publici se našlo i lice jednog našeg poznatog nogometaša – Antonija Asanovića.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Prezgodna kći Željka Joksimovića fotkala se u bazenu očeve vile pa prvi put pokazala u kakvoj raskoši pjevač živi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene