Singl “A meni vruće” je, kako kaže, za Domenicu izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta.

Galerija


Dva nas dana dijele od finalne večeri 61. Splitskog festivala, a jedna od najočekivanijih izvedbi je pjesma koju će na Prokurativama publici po prvi puta predstaviti Domenica.

Vezani članci Goran Karan Goran Karan predstavlja novi singl „Baš me briga“, zahvaljujući ovom projektu upustio se i u nešto sasvim drugačije Tragovi “Zemljo moja ponosna” novi je navijački hit, spot je sniman sa stotinjak navijača: "Vruće je, ali atmosfera je odlična!"

Singl “A meni vruće” je, kako kaže, za nju izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta.

Stihove i glazbu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a svoj je plesni potpis dala i Domenica koja je u novom spotu uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Time nas je vratila u dobra stara vremena, kada se sva zabava bezbrižno odvijala u rasplesanim kabaretima.

Spot za pjesmu “A meni vruće” je premijerno predstavljen danas, a u rasplesanoj publici se našlo i lice jednog našeg poznatog nogometaša – Antonija Asanovića.

Prezgodna kći Željka Joksimovića fotkala se u bazenu očeve vile pa prvi put pokazala u kakvoj raskoši pjevač živi

Princ William i David Beckham Englesku su zdušno bodrili u društvu svima dobro poznatih hrvatskih lica, evo kako to izgleda kad se skupi ovakva ekipa!