Novi hit

Nova ljubavna balada iz glazbene radionice Lea - 'Neka i mene ne bude'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Leo ima novi hit - poslušajte!

'Neka i mene ne bude' novi je singl Lea u izdanju Hit Recordsa. Za odličnu glazbu pjesme zaslužan je sam Leo koji je ujedno i glazbeni producent, emotivan tekst potpisuje Sasha Žigić, dok je aranžman djelo Amira Karalića.

Pogledaj i ovo Amir Kazić Leo - 1 Ekskluzivno! Amir Kazić Leo zbog nastupa na Zagrebačkom festivalu angažirao je čak dva odvjetnika, a snage je udružio i s Bebom Balašević!

Amir Kazić Leo ima novi singl Još te sanjam

Riječ je o novoj pop ljubavnoj baladi kazao nam je Leo predstavljajući pjesmu: 'Pjesma crpi tematiku iz života pa čak iz jednog stvarnog događaja koji se nedavno desio Sashinom i mom zajedničkom prijatelju. O ovoj temi se malo pričalo i pjevalo u pjesmama posljednjih godina i kako kažu dosta je nezahvalna tematika ali i ona je sastavni dio naših života i vjerujem a i znam kako će se jako puno ljudi prepoznati u ovoj pjesmi.'

'Vjerujem da će publika prepoznati iskrenost, ljubav a i komadić duše svakog od nas koji smo udahnuli u ovu pjesmu dok smo je radili. Zahvaljujem se cijeloj ekipi i jedva čekam da pjesma zaplovi eterom i da čujem reakcije moje drage publike.', zaključio je Leo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene