Saša Lozar (Foto: Screenshot)
Saša Lozar (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Priča pjesme ''Hej, Badnjak je...'' je jednostavna, obiteljska, donosi dašak tople Slavonije. Lako se može osjetiti atmosfera koja je tipična za blagdane u malim mjestima širom Slavonije, upravo onako kakvo je.


Imamo pravu Božićnu čaroliju i evergreen. Ne samo da je pjesma kul, familijarna, nego je i autorski tim poseban. Ovog se puta Saša Lozar odvažio u autorskom poslu, te u suradnji s Predragom Martinjakom potpisuje glazbu.

Vezani članci Saša i Marina Lozar Saša Lozar romantičnom objavom i fotkom iz kreveta supruzi Marini čestitao godišnjicu: "Sve se posložilo" Saša Lozar Novi ljetni hit i remix u izvedbi Saše Lozara pomiče granice i nagovještava promjene na glazbenoj sceni

Sašin glazbeni mentor Peggy potpisuje glazbenu produkciju i aranžmane, a uz navedeni dvojac, predivan i atmosferičan tekst nosi potpis Luke Bulića.

Posebna, usudimo se reći univerzalna glazbena poslastica koja će se dugo zadržati u glazbenom eteru.

Snimljen je video spot u režiji dugogodišnjeg suradnika Filipa Filkovića Philza. Priča je jednostavna, obiteljska, donosi dašak tople Slavonije. Lako se može osjetiti atmosfera koja je tipična za blagdane u malim mjestima širom Slavonije, upravo onako kakvo je.

Snimljen je u prelijepom malom gradiću Slatina. Saša je svojim prepoznatljivim stilom, glumačkim talentom i toplinom dočarao to na poseban način.