od 21h

'NOVA 101 GODINA' u Tvornici - Osvoji karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Drugu godinu zaredom Radio 101 i Tvornica kulture udružuju snage u najdužoj noći. “Nova 101 godina” donosi 31. prosinca najzabavniji doček 2015., na dva floora, a sve u režiji yem kolektiva.

Svi glavni elementi dočeka sasvim su jasni: dvije pozirnice - Veliki I Mali pogon, yem kolektiv DJ-i, izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore za ulazak u još jednu godinu loših odluka.

Pogledaj i ovo Željko Bebek Najluđa noć Poznati Hrvati otkrivaju gdje će slaviti doček nove godine, evo tko će raditi, a tko biti kod kuće pod dekicom!

Najgledaniji video spot na Youtubeu ima Katy Perry s 'Dark Horse'

Tvornica Kulture i Radio 101 imaju 2x2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na proslavu Nove u Tvornicu i možda baš vi budiete glavna zvijezda za plesnom podiju!

Glavni floor nazvan “101’s Greatest Hits” smješten je u velikoj dvorani i donijet će najbolje bendove i hitove koje se protekla četiri desetljeća vežu uz kultni zagrebački radio. Program Malog pogona nazvan je “Indie napada!” i okupirat će ga najbolja plesna nekomercijalna muzika proteklih godina.

Yem kolektiv čini petnaestak DJ-eva koji već godinama drže rezidenturu u Tvornici kulture, Klub.-u I Beertiji, ali ih se može čuti i brojnim drugim zagrebačkim klubovima, ali i na festivalima (Exit, InMusic, Terraneo).

Ulaznice

Ulaznice za Novu 101 godinu u prodaji su po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2014. godine cijena će iznositi 50kn. Po ulasku u 2015. cijena ulaznica se penje na 70kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima; Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1) i Entrio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene