HUMANITARNO NA BUNDEKU

Kad poznati zaigraju nogomet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na zagrebačkom jezeru Bundek, a u sklopu Festivala nogometa protekli vikend održano je zanimljivo druženje s velikim i plemenitim ciljem.

Na nogometnom igralištu okupio se veliki broj osoba iz javnog i društvenog života Hrvatske koji su odlučili međusobnim nogometnim utakmicama dati podršku udruzi Hrvatska liga protiv raka i podržati veliki projekt koji je Festival nogometa Bundek 2014. pokrenuo kako bi pomogao u radu udruge.

Povodom toga od 12. lipnja, pa sve do 13. srpnja svi posjetitelji jezera Bundek imaju priliku kupiti naljepnice s hrvatskim obilježjima, biti potpora hrvatskim nogometnim reprezentativcima, ali i kupnjom naljepnice donirati sredstva za rad udruge Hrvatska liga protiv raka.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić gospodin fatalni Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Akciji su se kao puno puta do sada priključile i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske, pa su tako u ženskom dijelu turnira nastupile glumice Lana Gojak, Ana Maras i Kristina Krepela, voditeljice Lana Pavić i Ana Strizić, pjevačica Lea Mijatović, koje su pokazale zavidno nogometno znanje, ali veliko srce i spremnost da pomažu drugima.

Puno više želje za nogometnim dokazivanjem bilo je u muškom dijelu nadmetanja gdje su snage u nogotenisu odmjerili proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc, voditelji Ivan Vukušić, Daniel Bilić i Dalibor Petko, glumac Ivica Pucar, voditelj Hrvoje Hrengek i poznati iluzionist Luka Vidović, pa iako je bilo napeto i neizvjesno na terenu, ipak je prevladala vrijednost ove lijepe akcije i želja da se javnost upozori na svakodnevne potrebe da pomažemo i pokažemo svoju humanu stranu u svakom trenutku kada je to moguće.

Oblijepljeni prepoznatljivim hrvatskim kvadratićima, poznate osobe su uživale u sportskom nadmetanju, sunčanom vremenu, ali i u mogućnosti da se uključe u ovaj lijepi projekt. Uz organizatore Festivala nogometa akciju za pomoć udruzi Hrvatska liga protiv raka uključila se i Volkswagen Hrvatska, koji su se također odlučili pomoći za što uspješniji završetak cijele akcije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene