Čekao pravi trenutak!

NoA s novom pjesmom ostavlja ''Trag'': ''Nismo ni svjesni koliko traga ostavljamo na drugima''

Noa (Foto: PR) Noa (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Noa (Foto: PR) Galerija

Elvis Sršen NoA predstavlja novu pjesmu ''Trag'', koja je od aranžmana, suradnje pa do same produkcije sve samo ne tipična.

''Svi za nečim tragamo, nešto tražimo i za nešto se hvatamo. I upravo smo to htjeli prikazati u pjesmi jednostavnog imena 'Trag'. Nismo ni svjesni koliko traga ostavljamo na druge i koliko drugi imaju svoje tragove u nama. Mješavinom melankoličnog pop RNB-a i elektro rocka htjeli smo prikazati dinamičnost hvatanja tragova drugih, a posebno potragu nas samih'', tako je NoA opisao novi singl za koji je snimio i videospot koji možete pogledati na sljedećoj poveznici:

 

''Kažu da prave stvari u životu treba čekati i da svaka priča pronađe svoj put. Baš je tako i s ovom. Već nekoliko godina čeka svoj trenutak da dođe do publike i ponosan sam što je napokon vani. Nadam se da će publika uživati u njoj jednako kao što smo mi uživali stvarajući je. Volim da svaka pjesma ima svoju priču, pa je tako i ova priča od ideje Vojana Koceića i mene zaživjela u suradnji s perspektivnim američkim producentom Austinom Hullom'', izjavio je NoA.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene