Zločesti ljepotan

Njihov život se raspada – On je zaslužan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rogen i Byrne željeli su živjeti normalan obiteljski život sve dok nije došao ON.

Istinita priča o studentima Sveučilišta Northeastern koji maltretiraju cijelu zajednicu inspirirala je Brendana O’Briena i Andrewa J. Cohena, scena¬riste filma Susjedi iz pakla, da na zabavan način obrade tu temu.

Pogledaj i ovo Zac Efron To je stvarno on? Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

Ovi uspješni pisci komedija, dalje istražujući, saznali su kako su se stanari koji žive blizu sveučilišta snalazili da prežive cijelu hordu podivljalih brucoša koji su im svakodnevno mokrili po živici, krali prometne znakove i uzrokovali bizarne nesreće pa je tako nastao ludo zabavan film u kojem glavne uloge tumače Zac Efron, Seth Rogen i Rose Byrne.

Koji mišićavi hvalisavac: 'Ne znam što se upravo dogodilo!'

Cijelu situaciju dramaturški su prilagodili velikom platnu stavivši u središte mladi par (Rogen i Byrne) koji naizgled živi američki san. Oni imaju kras¬nu malu curicu i novi dom u predgrađu. No, oni bi i dalje htjeli biti cool, a novo poglavlje u životu veliki je izazov. Nekadašnji partijaneri suočeni su s početkom razdoblja zrelosti i ozbiljnosti. Kada Mac i Kelly otkriju da su im u susjedstvo doselili dečki iz bratstva Delta Psi Beta koje vodi karizmatični Teddy Sanders (Efron), probat će biti tolerantni i izvući najbolje iz čudne situacije. No zabave postaju sve luđe i dvije strane, svaka vlastitim sred¬stvima, počinju borbu za teritorij….

Pogledajte trailer i trk u naša kina jer je film stigao!

Susjedi iz pakla hit je komedija koja suprotstavlja mlade, neoptereće¬ne i razudane studoše paru koji se prvi okućio u svom društvu i dobio bebu te se bori se s činjenicom da više ne mogu ići van i zabavljati se. Uz to se pitaju i kad će stvari opet postati normalne, jer još uvijek nisu prihvatili či¬njenicu da jednom kad dođe beba - to se više nikad neće dogoditi.

S ovim će se filmom stoga svatko lako poistovjetiti, a pri tom i sjajno zaba¬viti. Također, Susjedi iz pakla navode nas i na razmišljanje o našim pravim susjedima koji nam zasigurno idu na živce jer ostavljaju otvorena vrata dizala, ne zaključavaju ulaz ili su jednostavno često bučni. Nakon ovo¬ga filma, svima će biti jasno da je to ništa prema pravim Susjedima iz pakla koji se tek mogu doseliti u vaše susjedstvo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene