Nives Celzijus predstavlja novu pjesmu ''Nova godina'', koju je sama napisala.

Galerija


Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus prvenstveno večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj "najluđi" dan u godini uvijek provodi radno iako je, kako sama kaže, svaki njezin nastup njoj i njezinoj publici "Nova godina".

Vezani članci Ti si moj sreća (Foto: PR) Poslušajte novi duet Adastre i Nike Antolos koji će vas povesti na putovanje u samo 4 minute Diletta Leotta (Foto: Instagram) Vladarica travnjaka seksi tijelom zapalila tribine i navijačima pomutila razum

Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti senzacionalan videospot za novu pjesmu prikladna naziva "Nova godina".

Stihove i glazbu lijepa Nives sama je napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete, ne možete ne zaplesati i podignuti čašu.

"Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti", istaknula je Nives Celzijus promovirajući novi hit-singl.

Nivesina "Nova godina" bez sumnje će postati ovogodišnja novogodišnja himna svih ljubitelja sjajne zabave, ali i dobre kapljice. Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je "samo veselo", a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.

Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ''Zvijezda je rođena''

Beckham danas svoju Victoriju ne ispušta iz ruku, no sjećate li se žene s kojom ju je mjesecima varao?