Pun pogodak

Vrući kadrovi: Pogledajte kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus

Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Mislav Žabarovi? 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) +0 Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Galerija

Nives Celzijus predstavlja novu pjesmu ''Nova godina'', koju je sama napisala.

Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus prvenstveno večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj "najluđi" dan u godini uvijek provodi radno iako je, kako sama kaže, svaki njezin nastup njoj i njezinoj publici "Nova godina".

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti senzacionalan videospot za novu pjesmu prikladna naziva "Nova godina".

Stihove i glazbu lijepa Nives sama je napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete, ne možete ne zaplesati i podignuti čašu.

"Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti", istaknula je Nives Celzijus promovirajući novi hit-singl.

Nivesina "Nova godina" bez sumnje će postati ovogodišnja novogodišnja himna svih ljubitelja sjajne zabave, ali i dobre kapljice. Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je "samo veselo", a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +4 Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ''Zvijezda je rođena''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) +2 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Celebrity Beckham danas svoju Victoriju ne ispušta iz ruku, no sjećate li se žene s kojom ju je mjesecima varao?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene