Zajedničkim nastupom izazvali su ovacije publike. Za ovu vokalno zabavnu suradnju zaslužni su članovi benda 'Kumovi'.


Nives Celzijus i Zlatko Pejaković prvi put su zapjevali u duetu i to kao kumovi na otvorenju novog zagrebačkog kluba Pulse u koji su ih dovezli u limuzini.

'Ako sam ja sponzoruša, što je kvragu - ON?'

Vezani članci Nives Celzijus - 2 Nives se zaigrala na bazenu, pa počastila fanove prizorom koji neće tako lako zaboraviti: "A gospe, ti si kao vila" Nives Celzijus - 1 Nives pozirala u skroz mokroj haljini pa fanovima postavila jedno pitanje, ali nije im bilo nimalo lako odgovoriti

Zajedničkim nastupom izazvali su ovacije publike. Za ovu vokalno zabavnu suradnju zaslužni su članovi benda 'Kumovi' čijem brzom ritmu nisu mogli odoljeti ni mnogi drugi glazbenici koji su svojim dolaskom podržali otvorenje novog kluba u kojem će svakog vikenda nastupati popularne domaće zvijezde.

'Moram priznati da sam prvi put u životu imala tremu. Zlatko Pejaković ipak je neosporna legenda hrvatske zabavne glazbe, a ja sam tek prije nepunih godinu dana počela profesionalno pjevati. No, već nakon prvih par taktova zajedničke pjesme trema je nestala, a za to je zaslužna i publika koja nas je ponijela. Žao mi je samo što nisam s prijateljima mogla ostati do dugo u noć jer sam jurila dalje za svojim obavezama', Bila je tajanstvena Nives koja je tek najavila kako će već početkom idućeg tjedna javnosti predstaviti svoj novi senzacionalni projekt.

Zlatko Pejaković nije ostao dužan mladoj kolegici i uzvratio joj je komplimentom:
'Samo tako nastavi kao i do sada, veselim se što će biti u narednim mjesecima'.

S njima su se tijekom večeri dobro provodili i Denis Dumančić, frontmen Letećeg odreda, skladatelj Branimir Mihaljević, Ivica Propadalo, Mejaši, Pirati, direktor Croatia Recordsa Miro Tabak, tekstopisac Fayo i još mnogi drugi.