Neočekivana kombinacija

Kakva kombinacija! Nives Celzijus i Žrljko Bebek održali koncert zajedno

Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 8 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 8 PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 10 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 9 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 8 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 7 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 6 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 5 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 4 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 3 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 2 +0 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 1 Galerija

Glazbena kombinacija koju mnogi nisu očekivali dokazala se kao nezaboravna cjelonoćna zabava puna iznenađenja i odlične atmosfere.

Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji jednog casina uživali su u petak navečer u hitovima legendarnog rokera Željka Bebeka i jedne od najseksepilnijih domaćih pjevačica Nives Celzijus. Glazbena kombinacija koju mnogi nisu očekivali dokazala se kao nezaboravna cjelonoćna zabava puna iznenađenja i odlične atmosfere.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Koncert je počeo nešto iza 21 sat nastupom Željka Bebeka te se nastavio do dugo u noć sjajnim nastupom Nives Celzijus. Osim glazbenih, zvijezde večeri su svakako bili i kolege glumci Nives Celzijus, Marko Petrić i Sementa Rajhard, koji su čitavu večer plesali u prvim redovima.

Osim brojnih VIP gostiju iz svijeta estrade, sporta i kulture, fanovi popularnih glazbenika također su uživali u sjajnom koncertu, a da je čitava večer bila pun pogodak uvjerili su se i sretni dobitnici koji su casino napustili bogatiji za novčane dobitke, ali i automobil.

Kako se i najavljivalo, glazbena priča Nives Celzijus i Željka Bebeka oduševila je okupljene te je dokazala da se radi o kolegama koji znaju kako se radi posao te da su jedni od najboljih koncertnih zabavljača domaće glazbe.

Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 5 Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 5 Foto: PR

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene