Glazbena kombinacija koju mnogi nisu očekivali dokazala se kao nezaboravna cjelonoćna zabava puna iznenađenja i odlične atmosfere.

Galerija


Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji jednog casina uživali su u petak navečer u hitovima legendarnog rokera Željka Bebeka i jedne od najseksepilnijih domaćih pjevačica Nives Celzijus. Glazbena kombinacija koju mnogi nisu očekivali dokazala se kao nezaboravna cjelonoćna zabava puna iznenađenja i odlične atmosfere.

Koncert je počeo nešto iza 21 sat nastupom Željka Bebeka te se nastavio do dugo u noć sjajnim nastupom Nives Celzijus. Osim glazbenih, zvijezde večeri su svakako bili i kolege glumci Nives Celzijus, Marko Petrić i Sementa Rajhard, koji su čitavu večer plesali u prvim redovima.

Osim brojnih VIP gostiju iz svijeta estrade, sporta i kulture, fanovi popularnih glazbenika također su uživali u sjajnom koncertu, a da je čitava večer bila pun pogodak uvjerili su se i sretni dobitnici koji su casino napustili bogatiji za novčane dobitke, ali i automobil.

Kako se i najavljivalo, glazbena priča Nives Celzijus i Željka Bebeka oduševila je okupljene te je dokazala da se radi o kolegama koji znaju kako se radi posao te da su jedni od najboljih koncertnih zabavljača domaće glazbe.

Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR)
Nives Celzijus i Željko Bebek održali koncert (Foto: PR) - 5