"Sreća do neba"

Nina Fakin predstavila svoju himnu ljubavi i otkrila što nju najviše usrećuje

Nina Fakin Nina Fakin Pirowsky photography/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Fakin +0 Nina Fakin Galerija

Viceprvakinja u Croatia kupu, mlada Istarska pjevačica osebujnog glasa, Nina Fakin, predstavlja novu pjesmu "Sreća do neba", za koju kaže da je himna svih ljubavi. Autori pjesme su Alen Orlić, Bruno Krajcar i Goran Kovačić.

"Sama pjesma govori o sreći do neba u smislu da ljubav traje ako ju se njeguje i čuva. Vrlo emotivna, ljubavna balada za koju bi se čak i moglo reći da je himna svih ljubavi koje su proživjele štošta toga i ostale jake", rekla je Nina.

Svoj prvijenac, pjesmu "Ljetni snovi" predstavila je publici tijekom ovog ljeta i otkrila da osim što je uspješna u sportu daljinskog jahanja gdje je osvojila sve prestižne titule, da se i na području glazbe od nje može itekako puno očekivati.

"Za ovu pjesmu 'Sreća do neba' već kad sam čula prve note, znala sam da je moram otpjevati. Momentalno sam ju osjetila i stojim100% iza nje i njezinih emocija. Ježila sam se na samu melodiju i znala sam kakvu pjesmu imam. I sama ideja o spotu je potekla čim sam prvi put čula pjesmu. Cilj je bio prikazati ljubav kroz vrijeme: od one dječje pa mladenačke pa sve do starije dobi. Kako se uz pjevanje bavim i jahanjem, velika mi je želja bila uključiti i konja pa je moj dragi Sauron veselo glumio i galopirao po Brijunima gdje smo snimali spot. Sam projekt je bio dosta izazovan, a s obzirom na epidemiološku situaciju još se je dodatno otežao. Međutim, bez obzira na to bili smo dosta i vremenski ograničeni tijekom snimanja ali je atmosfera bila izvanredna. Snimatelji iz MedVida su sa svojom opuštenošću i profesionalnošću fantastično vodili tijek rada i vjerujem da je ovo snimanje svima ostalo u lijepom sjećanju. Ovaj spot mi je posebno drag srcu jer su u njega bili uključeni moji najbliži. Stariji par su zaista bili moji djed i baka koji su u braku više od 50 godina, rođak je glumio u srednjem paru i moji dragi prijatelji su glumili dječju ljubav. Velika je sreća okupiti te meni drage ljude na jednom mjestu i stvoriti tako lijepu priču. Na toj prilici ću vječito biti zahvalna. Za scenografiju se pobrinula Velka Šuran iz Weddings in Istriaby LF, kostimografiju su osigurale Angels Wedding Pula i Ema Laginja design. Za šminku se brinula Tea Flego, a za frizuru Frizerski salon Pixie. Velike zahvale idu i NP Brijuni koji su nam omogućili da se snimanje dogodi baš na Brijunima", dodala je Nina.

I dalje nastavlja nizati uspjehe u sportskom djelu, a najnovije se može pohvaliti 1.mjestom na posljednjoj utrci, zadnjeg kola Croatia Cupa.

Uz trenutne pripreme za novu sezonu jahanja, marljiva je i vrijedna te sa svojim glazbenim timom već radi na novim pjesmama koje će sve zaokružiti jednim albumom kojem se posebno raduje.

Uživajte u Nininoj sreći do neba i neka to postane i vaša himna ljubavi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene