Sinoć je sjajnim unplugged koncertom u Novom Mestu u Sloveniji Nina Badrić završila ljetnu seriju koncerata.


Nakon Dubrovnika, Budve, Niksica, Hvara, Zadra, Beograda, Međugorja sinoć je i slovenska publika ovu hrvatsku glazbenicu ispratila ovacijama. Usprkos kiši koja je pratila koncert na otvorenom publika se nije dala smesti, a niti ova karizmatična glazbenica nije pomišljala da prekine nastup.

Vezani članci Nina Badrić - 4 Nina Badrić priznala o čemu ponekad mašta, a objavila je i fotke u haljini koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu Nina Badrić Svi se dive mladolikom licu Nine Badrić u petom desetljeću života, a kada vidite kako je izgledala 2007. sve će vam biti jasno

U pratnji fantastičnog benda pjevala je više od dva sata, a publika ju je nagradila tako što ju je dva puta vraćala na bis.
Nina Badrić sa nevjerovatnom lakoćom osvaja ljude svih generacija. Sinoć se 'Muzejskim vrtovima' lomio savršen zvuk i glas, ali i salve smijeha. Nina je bila odlično raspoložena te je duhovitim dosjetkama digla atmosferu do usijanja. Nina ovih dana ulazi u studio te počinje pripremati nove pjesme koje ce uskoro objaviti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook