Pjevačica Nina Badrić objavila je spot za pjesmu "Volim te, volim" u kojem glumi i Slavko Sobin.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme intrigira javnost svojim objavama sa snimanja spota za novi singl "Volim te, volim", a sada je napokon premijerno pokazala na čemu je toliko dugo i naporno radila. 

Vezani članci Matej Mlađenović (Foto: Screenshot Dnevnik.hr) Tko kaže da twerkaju samo žene? Pogledajte kako to radi vama dobro poznati frajer! Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli

Pod užarenim hvarskim suncem Nina je pjevala o ljubavi, a pridružio joj se i slavni glumac Slavko Sobin. Nina i Slavko u spotu razmjenjuju nježnosti, a on ju čak u jednom trenutku ljubi po vratu. 

Sobin se odmah nakon završetka showa "Ples sa zvijezdama" bacio na nove projekte i avanture, a snimanje ovog spota tek je jedna od njih.

Nina je spot svojim obožavateljima već najavila na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj stoji na vratima crkve sv. Ivana u Jelsi u bijeloj haljini i žutim štiklama, grleći visokog muškarca okrenutog kameri. 

"Moje hvarsko vjenčanje. Volim te, volim", napisala je.

 

 

 

Bila je velika zvijezda, zatim je nestala, a sad su je fotografi uhvatili u javnosti nakon dugo vremena