BIPA Fashion.hr

Prava modna poslastica - domaće ljepotice u novom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni dvojac eNVY room održao je reviju na BIPA Fashion.hr-u. Modni događaj traje do subote, a održava se na Zagrebačkom velesajmu.

Drugi dan najvećeg modnog događaja u regiji BIPA FASHION.HR-a prošao je u nenadmašivo romantičnom izdanju modnog dvojca eNVy room koji je održao reviju pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Elegancija, ženstvenost, mističnost, senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica. Poznate obožavateljice romantičnog modnog izričaja iz prvog reda pratile su reviju, a među njima: Nina Badrić, Mia Kovačić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Jelena Perčin, Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Ana Ledenko, Ana Radišić, Ana Maria Ricov i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz možeš i ti Komadi iz kojih se ne skidaju domaće ljepotice

Slavne domaće mame o kćerima: 'Nije zaluđena, ali ju je počelo zanimati'

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao 'dark romance'. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. 'Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Duh sedamdesetih se osjeti u kolekciji koja obiluje damskim krojevima. Koristili smo transparentne materijale izvezene cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima. Kolekcija je izrazito senzualna, provokativna, ali istovremeno i nježna', izjavili su dizajneri.

Domaće ljepotice okupirale BIPA Fashion.hr zbog revije Aleksandre Dojčinović

BIPA FASHION.HR, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. U četvrtak, 29. listopada na rasporedu su revije Martine Felje, Ane Bogdan, Hedra design by Ana Jagić, Aman, Suzane Koprivnjak, Krie Design i Vesne Sposa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene