Pozivamo vas na humanitarnu glazbenu priredbu u kojoj će ove subote sudjelovati poznati pjevači Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Martina Tomčić i Alan Hržica te zborovi "Izvor", "Sjaj" te dječji zbor "Josipove iskrice".


Koncert zahvale povodom završetka Godine Caritasa i volontera održat će se u subotu, 3. listopada 2015. u crkvi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci s početkom u 20:00 sati.

Vezani članci Mia Elegović, Nives Celzijus, Fani Čapalija, i Nina Badrić Nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. ''Prava ljubav vrijedna je čekanja!'' Slika nije dostupna I ONE SU PROGOVORILE Sve više napada na poznate koji svjedoče vjeru

Ovu dobrotvornu glazbenu poslasticu omogućila je župa sv. Josipa s prijateljima projekta, a ulaz je slobodan za sve građane željne uživanja u inspirativnoj atmosferi glazbene subotnje večeri.

Dobrotvorna nakana koncerta usmjerena je za pomoć u radu Katoličke osnovne škole sv. Uršule u Varaždinu, koju vode sestre Uršulinke. Ova škola ima dugu povijest i tradiciju, a nalazi se u sklopu kompleksa tristogodišnjeg samostana sestara Uršulinki u neposrednoj blizini Staroga grada te zajedno sa samostanom i crkvom Rođenja Isusovog predstavlja spomenik kulture.

Nina Badrić sprema veliki koncert 25. studenog

Zgradu škole pomogla je izgraditi carica Marija Terezija u 18. stoljeću, a u njoj su se školovale i u internatu (konviktu) stanovale djevojke plemićkog i građanskog porijekla, kao i one najsiromašnije.

Tijekom dvaju stoljeća u toj su zgradi sestre Uršulinke s ljubavlju i entuzijazmom obrazovale generacije učiteljica koje su u istom duhu odgajale nove naraštaje na ovim prostorima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook