Osvojite ulaznice

Niki Belucci &Dreamgirls 22.8.2014@Culture Club Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

22.8 2014 u atraktivnom eventu Culture Club Revelin ponovno će ugostiti jednu od najpoznatijih DJ-ica

Niki Belucci će se ovoga puta pridružiti zanosne Dreamgirls. Niki Belucci je redovita gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Već na početku karijere multitalentirana djevojka imala je 160 nastupa u samo godinu dana, pa su je zamijetili i strani producenti.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno! Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević

Organizatori dijele 2x2 ulaznice za nastup Niki Belucci . Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice za njihov nastup. Na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

DANCElectric Residency present 20 Years Of Wiggle u Revelinu!

Niki Belucci je danas internacionalna zvijezda s vlastitim radio showom i nastupima po cijelom svijetu. Svojom energijom i karizmom te otvorenosti prema publici Niki je upravo DJ-ica koja brzo osvaja sve više publike. Bukirana je mjesecima unaprijed u poznatim svjetskim klubovima, a 2007 bila je nominirana za najboljeg ženskog DJ na DJ Awards u Francuskoj.Niki Belucci je rado viđena gošća mnogih hrvatskih klubova.

Svojim atraktivnim izgledom, nastupom i izvrsnom interakcijom sa publikom osigurala si je stalni angažman već godinama u mnogim klubovima diljem Hrvatske. Atraktivan nastup Niki Belucci dodatno će začiniti i Dreamgirls koje će svojim zanosnim izvedbama vizualno uljepšati ovu večer.

Ulaznice 70 kn pretprodaja/ VIP120 kn pretprodaja. Na ulazu 100 kn/VIP 150 kn

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene